ramari
Fanka BB :)
icak, mcgordon my od dzisiaj testujemy lek Colinox (połączenie symetykonu i probiotyków) Zobaczymy jakie będą efekty...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak dziewczyny radzicie sobie z czkawką? mój po cycowaniu tak strasznie łapczywie czasem je że ma taką mocną czkawkę że szok, no i jeszcze strasznie długo go męczy, wiem że maluchy nie męczą się aż tak strasznie jak dorośli ale czasem go trzyma tak długo a wtedy o spaniu nie ma mowy (zwłaszcza w nocy się wkurzam o to niemiłosiernie) nosze go na rączkach z główką wyżej masuje brzuszek plecki, i nie wiem czy dawać mu popić mleka czy co boję się że jak czknie to mu źle wleci i się zakrztusi...macie jakieś metody?