reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Emilka uczulona na psią sierść i kurz, ale do tej pory objawiało się to tylko kaszlem. Jak jej nie przejdzie to muszę szukać dermatologa
Podaję jej miód manuka, ale nigdy nie było reakcji alergicznych, a truskawki jadła ze słoiczków dla niemowląt.
Jeżeli jutro rano jej nie przejdzie to mam podać jej Zyrtec, bo mam w apteczce?
Wyjeżdżamy o 13-tej
Podaję jej miód manuka, ale nigdy nie było reakcji alergicznych, a truskawki jadła ze słoiczków dla niemowląt.
Jeżeli jutro rano jej nie przejdzie to mam podać jej Zyrtec, bo mam w apteczce?
Wyjeżdżamy o 13-tej
Ostatnia edycja:
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Sytuacja opanowana. Buźka czysta dzięki za rady Zbieramy się;-)
traschka
Mama Marysi
super!!!
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
nie miałam zmartwień, to już mam
po drzemce Mati obudził sie strasznie gorący temp. 37,1-37,5
i do tej pory cały czas ma ponad 37,5 ale nie wiecej niz 38
a ja latam z termometrem jak głupia i co chwile mierze...
o 11 kaszki juz nie chciał jesc, obiadu-zupy zjadł połowe tego co zwykle
cały czas palce ma w buzi i je gryzie i wszystko co sie da, pełno sliny
wszystkie zeby juz mu wyszły czy to moga byc objawy na 5?????
ale juz? nie za wczesnie?
ja oczywiscie juz panikuje ze to cos gorszego i sie zacznie podawanie leków - a u nas to dramat
czy juz mu dawac cos przeciwgoraczkowego?
poradzcie
po drzemce Mati obudził sie strasznie gorący temp. 37,1-37,5
i do tej pory cały czas ma ponad 37,5 ale nie wiecej niz 38
a ja latam z termometrem jak głupia i co chwile mierze...
o 11 kaszki juz nie chciał jesc, obiadu-zupy zjadł połowe tego co zwykle
cały czas palce ma w buzi i je gryzie i wszystko co sie da, pełno sliny
wszystkie zeby juz mu wyszły czy to moga byc objawy na 5?????
ale juz? nie za wczesnie?
ja oczywiscie juz panikuje ze to cos gorszego i sie zacznie podawanie leków - a u nas to dramat
czy juz mu dawac cos przeciwgoraczkowego?
poradzcie
kasiawilde
Fanka BB :)
mamoM jeśli Mati ma cały czas ręce w buzi i dla Ciebie to też wygląda na zębiska to pewnie to, myślę, że reguły 'kiedy' tu nie ma w ogóle... ja podałabym na noc coś co zadziałało by nie tylko na gorączkę, ale też żeby mu w bólu troszkę ulżyć... ale dziwi mnie to, że taki gorący przy 37-37.5.. już kiedyś pisałam, ale na wszelki wypadek powtórzę, uwaga na elektroniczne termometry, nasz zaczął 'nagle' zaniżać o prawie 2st! zdrówka!
reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
teraz to juz utrzymuje sie praktycznie cały czas 37,8-38, Mati ledwo siedzi, nie ma siły i jeszcze troche to usnie jak sie przytuli do mnie
jestem głupia jak cos sie z nim dzieje, nie wiem poprostu co robic i juz panikuje
zaraz musze mu dac Nurofen forte (zeby mniejsza dawka do wziecia była?) i dalej nie wiem co....
co do termometru to innym mu nie zmierze bo sobie nie da, pozostaje mi ufac temu, zaden z sasiadów nie ma lepszego...
jestem głupia jak cos sie z nim dzieje, nie wiem poprostu co robic i juz panikuje
zaraz musze mu dac Nurofen forte (zeby mniejsza dawka do wziecia była?) i dalej nie wiem co....
co do termometru to innym mu nie zmierze bo sobie nie da, pozostaje mi ufac temu, zaden z sasiadów nie ma lepszego...
Ostatnia edycja:
Podziel się: