reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

reklama
Kasia, rzeczywiście Szymek to garbusek, ale teraz jest już o niebo lepiej! Jak się garbił korygowałam przykładając dłoń w okolicach lędźwi i podtrzymywałam, żeby się prostował... dodatkowo rehabilitantka zakładała mu takie plasterki na kręgosłup (to się nazywa chyba profesjonalnie - taping)... bardzo pomaga! Teraz kiedy dużo stoi i stawia pierwsze kroczki, kręgosłup zdecydowanie się wzmocnił i prawie w ogóle już się nie garbi. Ale początkowo byłam załamana - właśnie wieczorami, kiedy był zmęczony było najgorzej, miał tak wypchniętą dolną część placów, że myślałam, że tak mu już zostanie. Skonsultuj to ze specjalistą - pokaże Ci kilka ćwiczeń wzmacniających odcinek plecy-brzuszek i powinno pomóc:)

Silva hej! Właśnie smsa miałam do Ciebie pisać! Jak Wam idzie wprowadzanie nowych pokarmów? U nas w sumie do wczoraj raz lepiej raz gorzej, wczoraj znacząca poprawa - odstawiłam 3 dni temu sok malinowo-jabłkowy, banana i brzoskwinię. Gluten podjada ale w małych ilościach. Plamki zbladły i już nie są takie suche!!!

napisałam na wątku "kotletowym" jak nam idzie:)

też miałam się odezwać jak u Was... ale widzę, że temat plamek się nie skończył:( dobrze, że są chociaż ciut jaśniejsze! trzymam kciuki, żeby w końcu zniknęły!!!

moon dzięki!

Silva u nas sytuacja bardzo podobna, dziwi mnie tylko, że to pojawiło się dopiero stosunkowo niedawno... Kubi stoi bardzo ładnie, juz od bardzo dawna i tu garbienie się nie pojawia, a rękę przykładam tak jak Ty, jakoś intuicyjnie zaczęłam to robić, ale wizyta u specjalisty konieczna :/ dzięki wielkie za odpowiedź!

Kochane, zauważyłam dziś u Mai na wewnętrznej stronie policzków biały nalot, nie są to typowe afty białe z dziurką w środku tylko nalot. Nie da się go zmyć, więc nie po jedzeniu...Kupiłam aphtin i probiotyk w aptece, coś jeszcze mogę zrobić?

reklama
Do góry