reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Misia - do odkurzacz??? ja mam fride aspirator ale on ma tak pozatykany nosek że nie idzie a nie chce mocniej bo się boję że mu krzywdę zrobię :-( ale ewidentnie inhalacja mu pomaga już mu tak nie bulgocze w nosku
traschka
Mama Marysi
oj tak, "katarek" to cudowna rzecz. Mnie też to na początku przeraziło, ale po jednym użyciu już nigdy nie wróciłam do fridy. Próbowałam na sobie - ciągnie jakby słabiej niż fridą ale z równym natężeniem. oczywiście zależy jaką moc w odkurzaczu się ustawi, ja dawałam najmniejszą.
kasiawilde
Fanka BB :)
mamusia i jak Tymek? mam nadzieję, że już lepiej
a u nas chyba już po choróbsku... i szczerze to nie mam pojęcia co to było, myślę, że wszystkiego po trochu, zęby na bank dokuczały, ale pomyślałam też o 'czterodniówce' (bo trzydniówka to to nie była , bo w piątek wieczorem pojawiła się wysypka na brzuchu, poza tym jakieś brzuszkowe rewolucje, ważne, że weekend bez gorączki, młody wraca do sił, zbladł, schudł i przez prawie tydzień noszenia go na rękach domaga się tego non stop (krzykiem rykiem itp) więc jest uroczo! ślicznie dziękuję za wszystkie sugestie, rady i wsparcie!! jesteście nieocenione
a u nas chyba już po choróbsku... i szczerze to nie mam pojęcia co to było, myślę, że wszystkiego po trochu, zęby na bank dokuczały, ale pomyślałam też o 'czterodniówce' (bo trzydniówka to to nie była , bo w piątek wieczorem pojawiła się wysypka na brzuchu, poza tym jakieś brzuszkowe rewolucje, ważne, że weekend bez gorączki, młody wraca do sił, zbladł, schudł i przez prawie tydzień noszenia go na rękach domaga się tego non stop (krzykiem rykiem itp) więc jest uroczo! ślicznie dziękuję za wszystkie sugestie, rady i wsparcie!! jesteście nieocenione
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
dzięki, Tymek jeszcze zakatarzony ale już nocka była spokojna, całe szczęście
Misialina
Fanka BB :)
Mamusia zwykły aspirator nie daje rady za to Katarek jest rewelacyjny bo ma ciągłą siłę ssania i to co wychodzi z noska to jest masakra...nigdy nie wyciągniesz tego fridą....poza tym stosujac katarek masz mniejesze ryzyko żer katar spłynie na oskrzela co w rezultacie to już zapalenie oskrzeli
reklama
traschka
Mama Marysi
mrsmoon ja bym dała, na pewno nie zaszkodzi a może pomóc.
Podziel się: