reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

mgordon ja tez pije herbatki nie zwykle a ziolowe... co by malej pomoglo przy robieniu kupki. Moja herbata nazywa sie "Trawienie" firmy Welltea - herbatka ziolowa. Pija ja tez zeby sobie pomoc na moje bolace kupki :sorry: Bo nadal mam zaparcia straszne... troszke pomaga mi. W sklad jej wchodzi mieta, kminek i imbir.

reklama
Mgordon, ja też piję ten Bobofen + herbatki laktacyjne. A powiedz, ile dziennie wypijasz tej herbaty?

Larvunia, u mnie też problemy z zaparciami. Już się ratuję czopkami propolisowymi, bo niestety krwawienie doszło :(

Blusia noooo mi czasami tez krew idzie, ale nie za kazdym razem. Po herbatkach lzej idzie :sorry: Dostalam tez leki bo bylam u lekarza, dwie saszetki laczysz ale strasznie to ochydne : Zaskoczony: i nie pije :sorry: choc powinnam. Gdyby nie herbatki to pewnie bym pila ten lek.

Eee nie jest taka zła :) A ja się nie mogłam doczytać dawkowania i piłam tylko jedną dziennie :/ Jutro sobie więcej chlapnę :)

Hej Dziewczynki!!
Nie wiedzialam ze mozna tyle tych herbat pic, ja na koperkowej jade ale tak raz dziennie, i na powyzsze klopoty tez pomaga tyle ze pije jeszcze kawke bezkofeinowa se dla przyjemnosci :))
od lek tez dostalm jakis zel do picia i glukoze jakby, no pomoglo zadziwiajaco, ale nie wiem czy to w pl jest bo jechac na czopkach to wspolczuje. nie wiem skad to sie bierzen nigdy nie mialam takiego problemu.

Dziewczyny gdzie mogę kupić krople sab simplex (jakkolwiek się to pisze) pewnie pytanie padło już tysiąc razy, ale wybaczcie muszę dużo nadrobić na forum, dopiero teraz mogę trochę czasu wygospodarować :) Moja Julcia ma potworne bóle brzuszka dzisiaj lekarka zapisała espumisan a zaleciła kupienie właśnie tych kropli czym mnie zaskoczyła dogłębnie ;)

Larvuniu
gdzie mogę kupić tą herbatkę ??

reklama
Do góry