reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

Dziękuję, kochane jesteście!
Mrsmoon, dziś ulał na biało ( było kilka drobienk jakby brązowych lekko ale on takie ma po tych krążkach ryżowych z rossmana- po tych z hipp już nie , bo są całe białe). I wesolutki jest:) Chyba wszystko ok! :)

reklama
kurde, siada mi bateria w myszce...
Kasiu, to dość szybka reakcja, mi się wydaje, że gdyby to był gluten- reakcja byłaby późniejsza. A może odstaw i zobacz jak kupki a w pon z pediatrą pogadaj. A czemu Wam kazała wprowadzać tak późno? Buziaki, na pewno będzie dobrze&&&&&&&&&&&&

Aestima to dobrze, że już ok, bo jak w nocy Mai jeść dawałam, to myślałam o Was...Wiem, że od zmysłów pewnie odchodziłaś, ja też bym wariowała. Takie już są matki;-)Ostatnio śrubka z lusterka mi wypadła, odkurzyłam cały pokój, wytrzepałam dywan i nic. Szukałam do upadłego, aż w końcu pod sofą ją znalazłam. Ale nogi miękkie miałam...Dobrze, że kupa była ok, to pewnie trochę się uspokoiłaś wczoraj
kasia myślę podobnie jak dziewczyny, po prostu pogadaj z pediatrą, a nawet zrób zdjęcie kupce i pokaż je, ja zawsze tak robię(telefonem). I odstaw gluten na kilka dni, a później może znowu spróbuj. Może podałaś do jedzenia coś innego?

Mrsmoon, kupa dopiero dzisiaj była... właściwie to 2 :) SKoro kupki ok, to jest ok, co nie????
właśnie smsa odczytałam:) Dzięki!

Ale przecież pisałaś, że kupka wczoraj jasna była:tak: Jak kupki ok, to wszystko w porządku:tak: Napisałam smsa, bo tutaj Cię nie było, a jakoś w głowie mi siedzieliście

Mrsmoon, Dubeltówka, dziękuję :* A z " ciekwostek" znalazłam na wykładzinie kawalątek maciupeńki szkła dzisiaj!!!! Koło miesia... I czarne myśli znowóż. Teraz wygoniłam ich na dwór i wszystko 3 razy odkurzę!!!!!!!!!

reklama
Do góry