reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

Dziękuję, kochane jesteście!
Mrsmoon, dziś ulał na biało ( było kilka drobienk jakby brązowych lekko ale on takie ma po tych krążkach ryżowych z rossmana- po tych z hipp już nie , bo są całe białe). I wesolutki jest:) Chyba wszystko ok! :)

reklama
kurde, siada mi bateria w myszce...
Kasiu, to dość szybka reakcja, mi się wydaje, że gdyby to był gluten- reakcja byłaby późniejsza. A może odstaw i zobacz jak kupki a w pon z pediatrą pogadaj. A czemu Wam kazała wprowadzać tak późno? Buziaki, na pewno będzie dobrze&&&&&&&&&&&&

Aestima to dobrze, że już ok, bo jak w nocy Mai jeść dawałam, to myślałam o Was...Wiem, że od zmysłów pewnie odchodziłaś, ja też bym wariowała. Takie już są matki;-)Ostatnio śrubka z lusterka mi wypadła, odkurzyłam cały pokój, wytrzepałam dywan i nic. Szukałam do upadłego, aż w końcu pod sofą ją znalazłam. Ale nogi miękkie miałam...Dobrze, że kupa była ok, to pewnie trochę się uspokoiłaś wczoraj
kasia myślę podobnie jak dziewczyny, po prostu pogadaj z pediatrą, a nawet zrób zdjęcie kupce i pokaż je, ja zawsze tak robię(telefonem). I odstaw gluten na kilka dni, a później może znowu spróbuj. Może podałaś do jedzenia coś innego?

Mrsmoon, kupa dopiero dzisiaj była... właściwie to 2 :) SKoro kupki ok, to jest ok, co nie????
właśnie smsa odczytałam:) Dzięki!

Ale przecież pisałaś, że kupka wczoraj jasna była:tak: Jak kupki ok, to wszystko w porządku:tak: Napisałam smsa, bo tutaj Cię nie było, a jakoś w głowie mi siedzieliście

Mrsmoon, Dubeltówka, dziękuję :* A z " ciekwostek" znalazłam na wykładzinie kawalątek maciupeńki szkła dzisiaj!!!! Koło miesia... I czarne myśli znowóż. Teraz wygoniłam ich na dwór i wszystko 3 razy odkurzę!!!!!!!!!

reklama
Do góry