reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

Może coś po zetknięciu a kwasem żołądkowym zmieniło sie w te niteczki. Jutro spróbuj mu podać zupełnie inne jedzenie niż dziś, zobaczysz czy sytuacja się powtórzy.
Ja na Asię mówię Królewna Żygolinka:sorry::-)

reklama
Aestima nie schizuj, co by mógł Miesio ostrego zjeść?! to na pewno jedzenie:tak:Maja dziś wieczorem ulała obiadem z 13...spokojnie kochana, bo się wykończysz!

ulewaniem się nie martwię- MIesio nawet rano potrafi oddać obiad z poprzedniego dnia. A wkręcam sobie, że mógł coś ostrego zjeść- np szkło ( stłukłam szklankę w kuchni i dokładnie posprzątałam no i on nie bywa za bardzo w kuchni... jejku, nie wiem już:(( )

nie panikuj! Ja też parę razy już coś stłukłam odkąd Maja mobilna, na pewno dokładnie odkurzyłaś i 10 razy sprawdziłaś, więc raczej nie ma takiej możliwości. Kupa w porządku?

Aestima jakby połknął kawałek szkła to wydaje mi się, że tej krwi byłoby o wiele więcej i napweno byś wiedziała, że to krew. Moon dobrze pisze, w kupie też coś powinno być

Kupa ok, jakby jaśniejsza niż zawsze, ale w tym wypadku raczej czarna powinna niepokoić, prawda???
Dzięki dziewczyny za wspieranie świruski, ale tak kocham tego mojego synka, że jak pomyślę, że coś mogłoby się mu stać, to... WARIUJĘ:zawstydzona/y:

reklama
Dokładnie czarna jest powodem do niepokoju.
Karolcia nic mu nie będzie e-ciotki będą trzymały magiczne kciuki, żeby te brzydkie nitki znikły jeszcze szybciej niż się pojawiły, nie dobre nitki, złe nitki, asio:tak:

Do góry