reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

reklama
Karolka tez obstawiam banana, a nawet jakby to bylo z krwi, to przeciez jak podrapal podniebienie to mogl troszke krwi polknac a pozniej zwrocic.&&&

Aestima &&&&&, ale pewna jestem, że to nic poważnego!!!

a ja mam inny problem... wiem, że już o tym było ale jakoś nie mogę znaleźć.. czym objawia się nietolerancja glutenu? jak można to sprawdzić? jakieś badania/testy/cholerka wie co? bo ja podałam gluten małemu jakieś 3 razy (pediatra zaleciła w naszym przypadku późniejsze rozpoczęcie ekspozycji na gluten) i za każdym razem to samo... tzn biegunek nie ma, ale pojawiają się dodatkowe 2 mini mini wodniste kupki dziennie, poza tym mały od razu dużo gorzej śpi i wydaje się taki niespokojny... poczytałabym w necie jakieś artykuły, ale się boję, że zaraz coś sobie nawkręcam z nadmiaru wiedzy...

reklama
Do góry