reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

hej dziewczyny, przed chwilą od lek, wróciłiśmy. Miesio ulewa jeszcze co jakiś czas a w dzisiejszym popołudniowym ulani ( 3x) były cieniutkie ,brązowe pasemka ( śluzowate). Zeshizowaliśmy. Lek powiedziała, że może to z mojego sutka, ale przecież to nie początek karmienia- z moimi sutkami wszystko ok i nie są poranione! Z nowości jadł żółtko przepiórcze i deser hippa w którym był banan i mango ( zabrakło jabłek w naszym eko:wściekła/y:) i teraz jestem wściekła, że ten deserek dałam, bo może to mango tak zabarwiło i bez sensu się martwię??? Bo banan np. powoduje czarne nitki w kupce... Lek. powiedziała, że mamy nie panikować, ale martwię się, że może cichcem coś ostrego zjadł i się w środku poranił????
ps.
wczoraj z podniebienia leciała mu krew- myślę, że klockiem czy czymś zahaczył- to może mieć związek???

reklama
Karolina ja bym obstawiała podniebienie bo Asia wcina deserki z mango i nie ulewa krwią..... don't panik jak uleje to sprawdz czy dalej są może ranka na podniebieniu ciężko się goi....

lek sprawdziła podniebienie- jest ok,śladu nie ma. Myślisz, ze te brązowe niteczki to była krew????

Aestima dziecko w tym wielku jak ulewa to nie jest to samo jak maleńki 1 miesięczny bobas uleje samym mlekiem...dziecko w tym wieku zjada różne rzeczy i w tym co mu się ulało mogły być jakieś "niteczki" czyli jakiś niestrawiony pokarm...nie schizuj

Misiu, ale mój Miesiu ulewa regularnie, jeszcze ciagle nie przestał i nigdy czegoś takiego nie było.
Dubeltówka a Asia ulewa??

Czy Asia ulewa? To mało powiedziane, muszę ją przebierać kilka razy dziennie, ale przybiera prawidłowo więc jest ok.
Jeżeli lekarka powiedziała, że podniebienie ok. to raczej bym nie podejrzewała, że to krew...tak jak mówi Misia pewnie czegoś niestrawił

reklama
Do góry