reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
dziewczyny ja tak z doskoku,mam pytanko czy wasze dzieciaki też w pewnym momencie zaczęły mniej jeść?Bo moja Bianka od 3 dni je mi zdecydowanie mniej niż wcześniej i nie wiem czy powinnam się zacząć martwic.:-(
_Angel_
moja nie wiem ile jada...
jest cycowa
obiadek maly sloiczek tj 125ml je na dwie tury
w miedzyczasie cycek + owoce + chrupki
Wiec Ci nie pomoge, bo moim zdaniem tez moja malo jada i nie wiem co z tym zrobic... Tylko ze moja od choroby ospy ok grudnia tak ma...
moja nie wiem ile jada...
jest cycowa
obiadek maly sloiczek tj 125ml je na dwie tury
w miedzyczasie cycek + owoce + chrupki
Wiec Ci nie pomoge, bo moim zdaniem tez moja malo jada i nie wiem co z tym zrobic... Tylko ze moja od choroby ospy ok grudnia tak ma...
_Angel_
Mama małej stokrotki
Od wczoraj jest tak że mleka wypija rano prawie całą butle czyli 220 ml a wczesniej piła to na dwa razy.Do każdego posiłku podchodzi z apetytem ale je bardzo mało,wczoraj na obiad zjadła 1/3 tego dużego słoiczka i gerbera i koniec gdzie zawsze zjadała minimum połowę i za jakieś 30 min reszte a teraz nie chce jeść, buzie wykrzywia i nie.Boje sie żeby się nie rozchorowała,bo ostatnio była u mnie kuzynka z 5 miesięczną córeczką i moja Bianka jest przy niej taka drobniutka.Myślicie że przesadzam?Czy powinnam się martwić?
_Angel_
Mama małej stokrotki
Może rzeczywiście to ząbek, zobaczę czy wróci jej jeszcze apetyt.Dzięki Zołza :-)
reklama
icak
Fanka BB :)
zołza super filmik, dziś juz ją oklepie, bo męczy sie strasznie w nocy :-(
mrsmoon u nas katarek nie ma racji bytu, bo nie mamy odkurzacza ale cóż będziemy dalej próbować z fridą, oklepywaniem itp., podaje też wykrztuśnie flavamed z zalecenia pediatry
Odnośnie łapania wszystkiego co w zasięgu wzroku i wpychania do buzi, rewelacyjna stronka ku przestrodze BrzuchoBrzucho
mrsmoon u nas katarek nie ma racji bytu, bo nie mamy odkurzacza ale cóż będziemy dalej próbować z fridą, oklepywaniem itp., podaje też wykrztuśnie flavamed z zalecenia pediatry
Odnośnie łapania wszystkiego co w zasięgu wzroku i wpychania do buzi, rewelacyjna stronka ku przestrodze BrzuchoBrzucho
Podziel się: