reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Asiu i ja życzę dużo zdróweczka!! I też ślę buziaki :-)
Dziewczyny help, właśnie ktos mnie nastraszył, że skoro gorączka się jeszcze mojemu Elfowi utrzymuje to może być to mononukleoza....Kurcze Jacek od 2 dni nie ma 39, ale wczoraj wieczorem jeszcze 38,6. Teraz o 15- 38,2. To nie jest jakaś wysoka temp.ale się przestraszyłam:-(bo to już 6 doba gorączki. Wprawdzie przebił się właśnie 2 ząbki na raz, ma katar(zielony)ale też gardło czerwone i węzły lekko powiększone..Kurcze jak mu temp. do soboty nie przejdzie to idziemy robić badanie z krwi....:-(
Katar i gorączka to od zębów też może być....ale jeśli sie martwisz to może lepiej dla świetego spokoju zrobić badanie....Nie wiem co to za choroba nie znam sie na tym...A kto Cię tak postraszył???
My jesteśmy po szczepieniu.....nie taki diabeł straszny chociaż mały darł sie strasznie biedak....teraz go ta rączka boli lekko...mamy byc przygotowani na albo tragiczną noc albo właśnie bardzo spokojną...przeciwgorączkowe cudo mam no i altacet standardowo na ukłucie...zobaczymy....
My jesteśmy po szczepieniu.....nie taki diabeł straszny chociaż mały darł sie strasznie biedak....teraz go ta rączka boli lekko...mamy byc przygotowani na albo tragiczną noc albo właśnie bardzo spokojną...przeciwgorączkowe cudo mam no i altacet standardowo na ukłucie...zobaczymy....
Katar i gorączka to od zębów też może być....ale jeśli sie martwisz to może lepiej dla świetego spokoju zrobić badanie....Nie wiem co to za choroba nie znam sie na tym...A kto Cię tak postraszył???
Koleżanka jej córeczka miała, ale Jacek z nią kontaktu nie miał. Ja tak mniej więcej wiem, co to, bo dawno temu moja koleżanka miała, a potem dzieci z przedszkola.Nie groźne, jeśli leczone, ale bardzo wyczerpujące organizm
asiaN
Może to być od zębów, ale ja bym pojechała do lekarza jeśli jest temperatura, gardło i zielony katar to przeziębienie też tak wygląda... Jedz do lekarza uspokoisz się.
No byliśmy u lekarza w sobotę, Jacek jest od tego czasu na antybiotyku, bo miał stwierdzone zapalenie gardła i migdałków(co akurat mnie nie uspakaja. bo mononukl.jest często z tym mylona)ale teoretycznie, jeśli to by było to- to antybiotyk powinien wywołać wysypkę....No zobaczymy, jak ta rekonwalescencja będzie wyglądać, ale jeśli długo będzie osłabiony zrobię badanie z krwi, choć to stresior ogromny
Kluliczek
Babka z laską
Chyba mogę powiedzieć, że przeżylismy atak grypy żołądkowej, wszyscy przeszliśmy, cała 5, plus dziadek w mieszkaniu obok i babcia bardzo lekko, tylko Tuś się jakoś uchował.
reklama
A u nas choróbsko Klusek dzisiaj miał temp. tak do 38,7 nawet Czopki działały ale na krótko Dr stwierdziła początki zapalenia gardła + zaczerwienienie w uszku A wieczorem przy toalecie p0rzed snem zauważyłam na pleckach krostki więc może jednak trzydniówka?
Podziel się: