reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

reklama
Dziękujemy Adivia, jak tylko się obudzi- wykonam:tak::tak::tak:Mam tylko nadzieję, że nas nie zarazi, jutro idę do gin, to na mój zasmarkany nos i kaszel pewnie da bioparox, żeby się nie rozwinęło, bo potem bieda będzie:baffled:

Dziewczyny help, właśnie ktos mnie nastraszył, że skoro gorączka się jeszcze mojemu Elfowi utrzymuje to może być to mononukleoza....Kurcze Jacek od 2 dni nie ma 39, ale wczoraj wieczorem jeszcze 38,6. Teraz o 15- 38,2. To nie jest jakaś wysoka temp.ale się przestraszyłam:-(bo to już 6 doba gorączki. Wprawdzie przebił się właśnie 2 ząbki na raz, ma katar(zielony)ale też gardło czerwone i węzły lekko powiększone..Kurcze jak mu temp. do soboty nie przejdzie to idziemy robić badanie z krwi....:-(

Katar i gorączka to od zębów też może być....ale jeśli sie martwisz to może lepiej dla świetego spokoju zrobić badanie....Nie wiem co to za choroba nie znam sie na tym...A kto Cię tak postraszył???

My jesteśmy po szczepieniu.....nie taki diabeł straszny chociaż mały darł sie strasznie biedak....teraz go ta rączka boli lekko...mamy byc przygotowani na albo tragiczną noc albo właśnie bardzo spokojną...przeciwgorączkowe cudo mam no i altacet standardowo na ukłucie...zobaczymy....

asiaN - nie pomogę bo nie wiem :-(

My wczoraj mieliśmy szczepienie, młoda nawet nie pisknęła :szok: i noc mieliśmy raczej spokojną.
adiva i Wam też takiej życzę

Katar i gorączka to od zębów też może być....ale jeśli sie martwisz to może lepiej dla świetego spokoju zrobić badanie....Nie wiem co to za choroba nie znam sie na tym...A kto Cię tak postraszył???

Koleżanka jej córeczka miała, ale Jacek z nią kontaktu nie miał. Ja tak mniej więcej wiem, co to, bo dawno temu moja koleżanka miała, a potem dzieci z przedszkola.Nie groźne, jeśli leczone, ale bardzo wyczerpujące organizm

asiaN
Może to być od zębów, ale ja bym pojechała do lekarza jeśli jest temperatura, gardło i zielony katar to przeziębienie też tak wygląda... Jedz do lekarza uspokoisz się.

No byliśmy u lekarza w sobotę, Jacek jest od tego czasu na antybiotyku, bo miał stwierdzone zapalenie gardła i migdałków(co akurat mnie nie uspakaja. bo mononukl.jest często z tym mylona)ale teoretycznie, jeśli to by było to- to antybiotyk powinien wywołać wysypkę....No zobaczymy, jak ta rekonwalescencja będzie wyglądać, ale jeśli długo będzie osłabiony zrobię badanie z krwi, choć to stresior ogromny

Dzięki Lucy
Kurcze poprawa jest codziennie o0,5 stopnia mniej, tylko dziś w nocy to już tydzień... Dziś rano37,0-więc to żadna gorączka, teraz naszło do 37,7, zobaczymy, co będzie jak się obudzi.....

Chyba mogę powiedzieć, że przeżylismy atak grypy żołądkowej, wszyscy przeszliśmy, cała 5, plus dziadek w mieszkaniu obok i babcia bardzo lekko, tylko Tuś się jakoś uchował.

reklama
A u nas choróbsko Klusek dzisiaj miał temp. tak do 38,7 nawet Czopki działały ale na krótko Dr stwierdziła początki zapalenia gardła + zaczerwienienie w uszku A wieczorem przy toalecie p0rzed snem zauważyłam na pleckach krostki więc może jednak trzydniówka?:baffled:

Do góry