reklama
my z mężem też mamy konflikt serologiczny, ja mam grupę 0 Rh( - ) a mój mąż A Rh(+) i przy pierwszej ciąży było gdzieś to wpisane jaką grupę ma tatuś dziecka, a teraz ginekolog powiedziała mi,że już się nie wpisuje (ale powiem szczerze, że nie wiem dlaczego)
czy Wasi lekarze mówili już coś o kolejnym badaniu USG, bo mi się wydawało, że powinno być robine ok. 28 tc, a tu nic... byłam ostatnio na wizycie i pani nawet nie wspomniała o badaniu, więc może mi się coś pomieszało i USG robi się później ??? !!!
czy Wasi lekarze mówili już coś o kolejnym badaniu USG, bo mi się wydawało, że powinno być robine ok. 28 tc, a tu nic... byłam ostatnio na wizycie i pani nawet nie wspomniała o badaniu, więc może mi się coś pomieszało i USG robi się później ??? !!!
Pycha
mama Mai i Marty
Ja miałam USG robione w 14 i 21t.c , a teraz mysle ze około 34-35t.c. Zobaczymy, 13.09. ide na wizyte to chyba mi powie, a jak nie, to sie sama zapytam, bo nie moge sie juz doczekać, zwłaszcza, że jeszcze nie znam płci.
Pycha
mama Mai i Marty
Ja chodze prywatnie, wiec kazde USG kosztuje mnie dodatkowo 70 zł + 20 zł na dojazd. A wg gina jak nie ma potrzeby robić częściej, to wystarczą 3 razy.
no to pewnie ja też będę miala robione to USG w 32-33 tc.
a mam jeszcze jedno pytanie...jakie miałyście wyniki cukru na czczo i po wypiciu tej "wspaniałej" miksturki ??? bo ja mialam 88 i po godzinie (już po wypiciu) 87 - a wydawało mi się, że powinien być pozim cukru wyższy
a mam jeszcze jedno pytanie...jakie miałyście wyniki cukru na czczo i po wypiciu tej "wspaniałej" miksturki ??? bo ja mialam 88 i po godzinie (już po wypiciu) 87 - a wydawało mi się, że powinien być pozim cukru wyższy
Pycha
mama Mai i Marty
Ja miałam 84, a po godzinie, po wypiciu 123. ale jeszcze z tymi wynikami u gina nie byłam więc nie wiem czy to dobrze, ale wydaje mi sie ze nie jest źle.
Ale u ciebie Madziunia to rzeczywiście dziwne, że miałaś niższy poziom cukru. Moze miałaś oszukana glukozę????
Ale u ciebie Madziunia to rzeczywiście dziwne, że miałaś niższy poziom cukru. Moze miałaś oszukana glukozę????
a moje wyniki po badaniu na usg moje tętno 105/65, od 16 sierpnia do 5 września przytyłam 1,5 kg,szok że tak mało badanie ginekologiczne ok,tylko wiek ciąży się nie zgadza,hm(jak mnie badali w szpitalu to nic na ten temat nie mówili że coś nie tak). Skierowanie na badanie usg na 23 września wyniki krwi też ok.
tylko stan podgorączkowy i katar,fee...
U mnie stan glukozy na czczo miałam 76 mg a po godz 95 mg,czyli ok.
tylko stan podgorączkowy i katar,fee...
U mnie stan glukozy na czczo miałam 76 mg a po godz 95 mg,czyli ok.
no to faktycznie chyba jakąś lipę mi sprzedali, ale wyglądało ,że jest ok...no i smak miala zdecydowanie okropny moja ginekolog powiedziała, że "trzustka musi u mnie nadwyraz dobrze pracować, że tak szybko poradziła sobie z taką ilością glukozy" ale chyba aż się spytam kogoś jeszcze o ten wynik, bo w porownaniu z waszymi to mój wydaje się kiepski
reklama
Podziel się: