reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ram tam tam - ząbki mam.

reklama
Dziewczyny mam problem:/moja Gosia odkad ma trzeciego zeba strasznie nimi zgrzyta:/czy to normalne?przejdzie?martwic sie? okropnie mnie to denerwuje i nie wiem jak ja tego oduczyc:/

Mój jak mu wyszła pierwsza górna jedynka to kilka razy zazgrzytał pierwszego dnia i więcej się nie powtórzyło a teraz ma 5 i jak na razie nie zgrzyta :).
Ola myślę że przejdzie jak się przyzwyczai :)

U nas niedlugo wyjdzie 4 trzonowiec - prawie jest juz wiec zabkow na dzien dzisiejszy mamy 11 plus ten jeden co zaraz bedzie wiec prawie 12 :)

oo :-) a my nadal 4 8-) ale coś jest chyba na rzeczy bo nowa niespodziewana infekcja znikąd nadeszła, w nocy dziś Natka była meeega niespokojna, nie mogła sobie miejsca znaleźć i pojękiwała a rano podczas jedzenia kaszki wpychła sobie paluszki do buzi i płakała (a do tego tak mnie ugryzła w ramię, że aż mi w oczach świeczki stanęły)... no i wyjątkowo chętnie pożarła gumową szczoteczke do zębów..

Jasko ma 5 zabka - 18 marca przebila sie gorna, lewa dwojka!

Jak pomysle, ze jeszcze 15 zebow przed nami, to juz mi slabo!

Doveinred - 12 zabkow!! :szok:Wow! Gratulacje dla synka!

reklama
Dzieki ale kurcze przechodzi strasznie...naprawde juz czasami nie wiem co jest. Mega sprzykszony temp, od 2 mies ma katar non stop....czasami je wiecj czasami nie chce jesc wogole....tagedia. Troche mnie to przeraza ze ma 12 zebow bo on taki maly jeszcze i to ze wszystkie ida na raz....