reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ram tam tam - ząbki mam.

reklama
Czy Waszym maluchom wychodzą już 4?? Mój Jasiek ma już 8 zębów. Ma wszystkie jedynki i dwójki. Jak byłam z nim ostatnio u lekarza to pediatra powiedziała że idą mu dwie 4 na górze. Dziwne bo jeszcze 3 nie ma. Wydaje mi się że to trochę za wcześnie. Chociaż pierwsze ząbki też miał dosyć szybko ok. 4 miesiąca. Ma któraś z Was podobny problem?

po nieprzespanej nocy mamy trzeci ząbek, górna lewa jedynka, a w ciągu dnia 38 stopni gorączki i chyba wychodzi prawa jedyneczka, czuję,że przed nami kolejna ciężka noc. Jak nie było ząbków, to teraz wychodzą na raz!!!

my mamy 3 ząbki na dole. 15 października pierwszy, 1 listopada drugi, za kilka dni trzeci i od tamtej pory cisza..
zastanawiam się tylko czy to normalne i prawidłowe, że mamy 3 ząbki na dole? nie powinno być tak, że powinien być jakiś u góry?
to moje pierwsze dziecko i nie zabardzo się znam. mam nadzieję, ze nie uznacie mojego pytania za głupiego..

hej mamuśki to i my się pochwalimy :-) w sobotę w dzień babci przebiła nam się prawa górna dwójeczka:-)
a w niedziele lewa górna dwójeczka i obie dolne dwójeczki także mamy już 8 ząbków :szok:
wszystkie na raz szły ale mały dzielny i nawet tak bardzo nie marudził można powiedzieć ze wcale nie marudził a teraz zgrzyta ząbkami .... wrrrrrrrr okropny dźwięk no i podgryza łóżeczko :-)

reklama
Do góry