Kochana, nie dziwi mnie nic, a nic, że się boisz. Już wczoraj o tym myślałam. Czy masz z kim porozmawiać o tym strachu? O różnych scenariuszach? O tym co w tobie się dzieje, o emocjach, myślach?Bardzo prosze o udostepnienie linka zbiorki i pomoc
Rehabilitacja po operacji musi byc od razu po powrocie ze szpitala. Bo lewa reka bedzie nie sprawna.
I konieczne jest od razu po operacji rozpoczęcie pracy nad nią zebym nie została kaleką Boje sie ...
pomagam.pl/walczezrakiem
reklama
Staram sie o tym nie myslec. Akurat 1go synek.idzie pierwszy dzien do przedszkola i staram sie tą date tylko z tym łączyć.Kochana, nie dziwi mnie nic, a nic, że się boisz. Już wczoraj o tym myślałam. Czy masz z kim porozmawiać o tym strachu? O różnych scenariuszach? O tym co w tobie się dzieje, o emocjach, myślach?
Jeszcze musze sie pozbierać, żeby miec sile i wyniki na operacje. Po niedzieli kardiolog jako pierwszy do odwiedzin
Dziękuję oby jak najmniej. Ale niestety nowe dochodzą. A po operacji to juz w ogole nie wyobrazam sobie jak bede funkcjonowac@SalsaPL No to mocno trzymam kciuki, by jak najmniej skutków ubocznych było!
Właśnie jestem w Poznaniu. Zastrzyk, lekarz, sklep dla amazonek, zaraz znowu lekarz.. Jutro tez lekarz..
Ale mam juz gorset klin rekawy.. fra nizej masakra. Apteki juz nawet nie mam co odwiedzać..
Załączniki
olaola 0609
Fanka BB :)
Trzymam kciukiWłaśnie pakuje się... Jeszcze kilka godzin i w droge.. do szpitala..
reklama