reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rak piersi - walka

Bardzo prosze o udostepnienie linka zbiorki i pomoc
Rehabilitacja po operacji musi byc od razu po powrocie ze szpitala. Bo lewa reka bedzie nie sprawna.
I konieczne jest od razu po operacji rozpoczęcie pracy nad nią zebym nie została kaleką 😔 Boje sie ...

pomagam.pl/walczezrakiem
Kochana, nie dziwi mnie nic, a nic, że się boisz. Już wczoraj o tym myślałam. Czy masz z kim porozmawiać o tym strachu? O różnych scenariuszach? O tym co w tobie się dzieje, o emocjach, myślach?

reklama
Kochana, nie dziwi mnie nic, a nic, że się boisz. Już wczoraj o tym myślałam. Czy masz z kim porozmawiać o tym strachu? O różnych scenariuszach? O tym co w tobie się dzieje, o emocjach, myślach?
Staram sie o tym nie myslec. Akurat 1go synek.idzie pierwszy dzien do przedszkola i staram sie tą date tylko z tym łączyć.
Jeszcze musze sie pozbierać, żeby miec sile i wyniki na operacje. Po niedzieli kardiolog jako pierwszy do odwiedzin

@SalsaPL No to mocno trzymam kciuki, by jak najmniej skutków ubocznych było!
Dziękuję 😘 oby jak najmniej. Ale niestety nowe dochodzą. A po operacji to juz w ogole nie wyobrazam sobie jak bede funkcjonowac 😔
Właśnie jestem w Poznaniu. Zastrzyk, lekarz, sklep dla amazonek, zaraz znowu lekarz.. Jutro tez lekarz.. 🤦‍♀️
Ale mam juz gorset klin rekawy.. fra nizej 😔 masakra. Apteki juz nawet nie mam co odwiedzać..

Załączniki

• Screenshot_20230828_152612_Gallery.jpg
    Screenshot_20230828_152612_Gallery.jpg
    362,3 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Do góry