Magdaa..K123
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny Co wam pomogło,bądź jakie rady macie dla strających się ?
Pozdrawiam )
Pozdrawiam )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dopiero powracam do normalności cykli. Bo przez ostatnie 3 miesiące nie miałam okresu. W październiku był pierwszy wywoływany cykl. Takto luteinę muszę kontynuować i iść po receptę na heparynę.To już blisko. Ja dziś 20 dc. Jak długie cykle masz? Najgorsze to że nie można spokojnie czekać na @ tylko trzeba testować bo nie wiadomo czy brać leki dalej czy odstawić. Chociaż ostatnio dostalam okres przy brania duphastonu w 30 dc
Ja już miałam badane hormony. Jestem w trakcie kuracji lekami. Po trzeciej miesiączce mam powtórzenie badań zrobić (jeszcze dwie miesiączki). Miałam też usg tarczycy - wyszło okej. A dzisiaj mam usg brzucha. Nasienie mąż też badał (z wynikami jadę w środę na konsultację). A mam jedno poronienie na koncie.Ja planuje iść na badania hormonów po Nowym Roku jeśli nie uda się do tego czasu. Myślę też o monitoringu.
Że wtedy muszę na własną rękę robić lub iść do innego ginekologa aby dał mi skierowanieJa uważam, że należy robić badania, żeby przy drugiej ciąży lepiej zareagować, aby sytuacja się nie powtórzyła
Jest możliwe... Niektóre kobiety nawet nie doczekają pierwszego okresu po poronieniu i są w ciąży :-)Ja poroniłam 12 października w 7 tygodniu. Na częściej samoistnie się wszystko oczyściło. Staraliśmy się z mężem 5 miesięcy i co ciekawe zaskoczyło po 2 tygodniach od zaczęcia brania ovarinu. Biorę go cały czas, tak samo pregne start. Tylko jeszcze nie dostałam miesiączki i tak zastanawiam się czy jest możliwe żebym miała już owulację (a co ważniejsze-byla w ciąży)??? Ponieważ robiłam testy owulacyjne i w dwa dni były pozytywne. Na testy ciążowe jest jeszcze za wcześnie.
Boże żeby tak byłoJest możliwe... Niektóre kobiety nawet nie doczekają pierwszego okresu po poronieniu i są w ciąży :-)
Trzeba być spokojnym.Boże żeby tak było