Magdaa..K123
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny Co wam pomogło,bądź jakie rady macie dla strających się ?
Pozdrawiam )
Pozdrawiam )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ale mimo tego zaszłam w ciążę .I unormowały Ci się?
Ja uważam, że należy robić badania, żeby przy drugiej ciąży lepiej zareagować, aby sytuacja się nie powtórzyłaWitajcie też mam pcos ale udało się zajść z pomocą lekarza ale niestety ok 10 tygodnia poroniłam. Teraz czekam na @ i mam nadzieję że albo przyjdzie albo nie przyjdzie i będę w ciąży. Narazie to moja pierwsza strata i nie kazał narazie badań robić. Powiedział że widzimy się jak dostanę @ więc czekam
Wzajemnie kochana !Cześć. U mnie problem z niskim progesteronem. Pierwsza ciążę poronilam. W 10 tyg miałam zabieg. Druga wspomagana na duphastonie od starań. Urodziłam zdrowa coreczke w lutym 2017. Teraz staramy się o rodzeństwo dla niej. Obecnie 3 cykl. Dziś 20 dc. Za tydzień będę testować. Biorę kwas foliowy, olej z wiesiołka oraz duphaston od 16 dc. Pozdrawiam Was i życzę pięknych dwóch kreseczek na testach
Warto, ja już troszkę zrobiłam. Dzięki temu heparyna będzie od pozytywnego testu.Ja uważam, że należy robić badania, żeby przy drugiej ciąży lepiej zareagować, aby sytuacja się nie powtórzyła
Ja biorę luteinę od 16 dnia cyklu. Też czekam na dwie kreseczki :-)Cześć. U mnie problem z niskim progesteronem. Pierwsza ciążę poronilam. W 10 tyg miałam zabieg. Druga wspomagana na duphastonie od starań. Urodziłam zdrowa coreczke w lutym 2017. Teraz staramy się o rodzeństwo dla niej. Obecnie 3 cykl. Dziś 20 dc. Za tydzień będę testować. Biorę kwas foliowy, olej z wiesiołka oraz duphaston od 16 dc. Pozdrawiam Was i życzę pięknych dwóch kreseczek na testach
Mam nadzieję że nam się uda! Kiedy testujesz?Ja biorę luteinę od 16 dnia cyklu. Też czekam na dwie kreseczki :-)
W weekend, jak nie przyjdzie @ :-) 24 dzień cyklu dzisiaj.Mam nadzieję że nam się uda! Kiedy testujesz?
To już blisko. Ja dziś 20 dc. Jak długie cykle masz? Najgorsze to że nie można spokojnie czekać na @ tylko trzeba testować bo nie wiadomo czy brać leki dalej czy odstawić. Chociaż ostatnio dostalam okres przy brania duphastonu w 30 dcW weekend, jak nie przyjdzie @ :-) 24 dzień cyklu dzisiaj.