Przez przypadek znalazlam firme wozkow Joolz Bloom. Kolorystyka przepiekna i wygladaja na bardzo solidne :-) ale znalazlam niewiele informacji od "zywych uzytkownikow" i nie wiem czy sa "lepsze" od mury czy tez quinny. Czy ktoras z was moze miala lub ma wozek tej firmy? Mam nadzieje, ze nie za duzo pytan, ale decyzja nie jest latwa, gdy chcemy dokonac jak najlepszego wyboru dla naszych pociech :-)
reklama
Buziaczku to masz link do forum gdzie sie udzieaja osoby ktory wozek ten maja Wózek Joolz Bloom - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl pozdrawiam:-):-):-)
sugarspunsister
matka polka superstar
agutek ja swoja jane oddawalam 2 razy do serwisu ( fakt ze wada z mojej winy bo przy skladaniu zapomnialam odchylic top czerwone kolko) i za kazdym razem naprawili mi w tydzien bez zadnych kosztow
a 2 raz wymienili cale siedzisko na nowe bo napa sie zepsula
ale w maclarenie moge rzucac nim na lewo i prawo i nic nie pusci
jane ma SWIETNY serwis
co do regulacji stokke to chyba jest to tylko chwilowa wygoda jak dziecko jest malenkie
ale wg mnie bez tego da sie zyc bez problemu ;-)
tez uwazam za jakis potworniaczek bugaboo, mam kilkoro znajomych ktorzy go maja i jako gondola jest jeszcze ok ale ta spacerowka to koszmar
co do joolza to niestety te male koleczka sa bardzo podejrzane
ale co kto lubi
w spedi fakttycznie mogloby byc lepiej z tym siedziskiem bo mniejsze dziecko troche przegina na bok ale u 1,5 latka juz jest jak najbardziej gites
a kolory prosze:
Quinny Speedi SX Twist+Gond. śpiw. torba od G-7 (517712610) - Aukcje internetowe Allegro
QUINNY SPEEDI SX 2008 PURPLE+GOND+CABRIO+ŚPIW+TOR (522324271) - Aukcje internetowe Allegro
tu kolor papillion Quinny Speedi Sx Topline PAPILON + GRATIS (522579914) - Aukcje internetowe Allegro
a 2 raz wymienili cale siedzisko na nowe bo napa sie zepsula
ale w maclarenie moge rzucac nim na lewo i prawo i nic nie pusci
jane ma SWIETNY serwis
co do regulacji stokke to chyba jest to tylko chwilowa wygoda jak dziecko jest malenkie
ale wg mnie bez tego da sie zyc bez problemu ;-)
tez uwazam za jakis potworniaczek bugaboo, mam kilkoro znajomych ktorzy go maja i jako gondola jest jeszcze ok ale ta spacerowka to koszmar
co do joolza to niestety te male koleczka sa bardzo podejrzane
ale co kto lubi
w spedi fakttycznie mogloby byc lepiej z tym siedziskiem bo mniejsze dziecko troche przegina na bok ale u 1,5 latka juz jest jak najbardziej gites
a kolory prosze:
Quinny Speedi SX Twist+Gond. śpiw. torba od G-7 (517712610) - Aukcje internetowe Allegro
QUINNY SPEEDI SX 2008 PURPLE+GOND+CABRIO+ŚPIW+TOR (522324271) - Aukcje internetowe Allegro
tu kolor papillion Quinny Speedi Sx Topline PAPILON + GRATIS (522579914) - Aukcje internetowe Allegro
A
Agutek
Gość
sugar dzięki za info o serwisie...problem w tym, że ja musiałabym wysyłać wózek, bo u mnie nie ma...na szczęście to tylko śrubka i nam to nie przeszkadza, a poza tym prawie w ogóle już wózka nie używamy ;-)także na wiosnę będę sprzedawać raczej Jane.
sugarspunsister
matka polka superstar
ja tez wysylalam
bo serwis jest w krakowie zdaje sie
ale oni przysylaja kuriera i potem odkurierowuja w ciagu kilku dni
bo serwis jest w krakowie zdaje sie
ale oni przysylaja kuriera i potem odkurierowuja w ciagu kilku dni
A
Agutek
Gość
o to rzeczywiście całkiem fajnie funkcjonuje ten serwis
dobrze wiedziec!
dobrze wiedziec!
Witam!
Chciałam bardzo polecić wózeczek speedi sx, jak na razie używamy tylko wersję głęboką, maluszek ma dopiero 3,5 miesiąca. W warunkach zimowych ta bryczka sprawuje się bardzo dobrze :-) Nie żaluję wyboru, a nie było to łatwe Mam tylko nadzieję, że do konca zimy wytrwamy w gondolce, bo mój szkrab jak się urodził to miał 53 cm, a teraz ma ok.67 cm. Jak mamunia go opatuli na spacer w te zimne dni to juz niewiele miejsca zostaje Pożyjemy zobaczymy.
Ale i tak dziewczyny serdecznie polecam zakup tego wózeczka:-)
Chciałam bardzo polecić wózeczek speedi sx, jak na razie używamy tylko wersję głęboką, maluszek ma dopiero 3,5 miesiąca. W warunkach zimowych ta bryczka sprawuje się bardzo dobrze :-) Nie żaluję wyboru, a nie było to łatwe Mam tylko nadzieję, że do konca zimy wytrwamy w gondolce, bo mój szkrab jak się urodził to miał 53 cm, a teraz ma ok.67 cm. Jak mamunia go opatuli na spacer w te zimne dni to juz niewiele miejsca zostaje Pożyjemy zobaczymy.
Ale i tak dziewczyny serdecznie polecam zakup tego wózeczka:-)
reklama