reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

wildfang mam pytanko jak Ci sie prowadzi spidzika po sniegu nie ma zadnych problemow??I czy gondola jest najprawde taka mala jak niektorzy pisza??Bo mi sie wozek ten bardzo podoba i chce go kupic:)):-):-)

reklama
"sugarspunsister" a mozesz mi powiedziec czy do wozkow quinny sa tylko gondole dream czy sa jeszcze jakies inne modele??I piszesz ze Twoje dzieci nie nalezaly do malych ile mialy jak sie urodzily?Bo moja Maja jak sie urodzila miala 4200 i 58cm i ja sie obawiam ze drugie bobo moze byc podobnych gabarytow i nie wiem czy zmiesci sie do gondoli dream??

"sugarspunsister" dzieki za odpowiedz a mozesz mi powiedziec ile Twoje dzieciaczki jezdzily w gondolce??I czy w gondoli jest jakos regulowane dno aby np dziecko siedzialo albo pol lezalo??

dziewczyny pomozcie w wyborze wozeczka parasolki dla maluszka od 6 miesiaca , bylam prawie zdecydowana na CHICCO WÓZEK LITE WAY wiem ze firma ta nie cieszy sie dobra opinia ale sama nie wiem ktory bylby lepszy ? musi koniecznie skladac sie tak jak parasolka i miec dosc male kolka tylko taki wozek zmiesci mi sie do samochodu posiadam juz x-landera i buzza i zaden nie zdal egzaminu przy moim trybie zycia a wyglonda ono tak ze mieszkam na 4 pietrze wychodzac z domu wsiadam do samochodu nastepienie wysiadam chodze ,znow wsiadam i tak wkolko .... wiec spacery moje nie sa dlugie raczej krutkie i czeste po lasach czy gorach tez raczej nie chodze :( a i moj maluszek jest dosc spory jak na swoj wiek wazy ok 10 kg . dosc sztywno juz siedzi , wiec moze taki wozeczek ulatwil by mi zycie no i maluszkowi bo nie musiala bym wychodzac z samochodu nosic go ciagle na rakach , a przyznam sie ze przy tych 10 kilo rece mi opadaja - bardzo prosze o jakas porade

reklama
Do góry