reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Witam stale forumowiczki.Widze ze Buba to stala ekspertka w dziedzinie wozkow.
Co do buzza to po czesci zgodze ze z opiniami a po czesci nie. Otoz ja mam buzza 2 lata i caly ten czas uzytkowalam.Mam model 2006.Mieszkam w Irlanddi i tu chodniki sa o niebo lepsze niz w Polsce, wiec nigdy nie mialam problemu z pchaniem tego wozka.Jest lekki, zwinny, swietnie sprawdzal sie na zakupkach bo manewrowal zwinnie miedzy wieszakami i polkami.Travel system wyjatkowo sie sprawdzil bo duzo podrozujemy wiec montaz bezposrednio fotelika na rame jest trafiony. Nigdy nie mialam zadnych problemow z kolkami lozyskami.Fakt ze skrzypial ale maz na oliwil i cisza....Jedno mi w nim tylko przeszkadza to to ze faktycznie spacerowka juz w tym wieku malca(2 lata) nie jest najwieksza.Poza tym zadnych zastrzezen.Sprawdzil sie w miescie, w terenie, w podrozy .
Mkulalas1 swego czasu lola bardzo mi sie podobala ale nie moge wystawic opini na temat tego wozka.Zakupilam Coneco solar.Super wozek, wygodny, duza spacerowwka.To taka solidna parsolka.Podobny bardzo do loli a o wiele tanszy.Mnie sie sprawdzil rozwniez bardzo dobrze.Sklada sie super jak parasolka.Wazy 11 kg wiec powiedzilabym srednio, zwazywszy na solidnosc kontrukcjii.Z tego co wiem jest kompatybilny w fotelikiem samochodowym.

Haloo czy ktos tu wogole zaglada???

reklama
Co sie stalo z tym forum??? Ja tu lubie zagladac i czytac o wozkach i waszych opiniach chociaz wozek juz dawno kupilam i go uzywam-Jane Nomad i jestem zadowolona. Po prostu tak sie wciagnelam w ten temat wozkowy ze jak ide na spacer to podpatruje jakie wozki jezdza i zgaduje co to za model i to zazwyczaj dobrze:) Wiec wracajcie dziewczyny forumowiczki bo nie mam gdzie czytac opinii o wozkach!! Pozdrawiam:)

Witam Wszystkie mamusie!ja kupilam Quinny Buzz i tak sie zastanawiam czy dobrze zrobilam czytajac te wszystkie opinie jestem w delikatnym szoku,to moj pierwszy dzidzius i nie mialam doswiadczenia w kupnie wozeczkow wczesniej,mam cicha nadzieje ze moj quinny bedzie inny oczywiscie zartuje,ale coz moge zrobic teraz,pozdrawiam mamuski,pa,pa:-)

Witam!
Przeczytałam prawie caly watek.... szukajac opini o wozku quinny zapp. Moze ktos wlasnie go kupil na swiezo podzieli sie wrazeniami. Potrzebuje wozka ktory sklada sie do malych rozmiarow, na wyjazdy do sklepow i na wczasy
Bardzo prosze o opinie. Moze wie ktos gdzie mozna go kupic najtaniej...:-)

o zappie bylo cos juz tutaj mowione...
i zostalo ze to wozek fajny do sklepu, na chwile ew jako dodatkowy gadzet
ale pamietaj ze siedzenie sie nie rozklada i generalnie zapp jest dosc waski
ile ma dzidzia ktora bedziesz wozic?
spi na spacerach?
etc

Przeczytałam bardzo duzo o tym wozku. Sama nie wiem czy dobrze zrobie, najpierw myslalam o britax verve ale jest on bardzo maly, moj synek ma prawie rok ( skonczy 25 maja) i juz glowa praie dotykal budki. Chcialabym aby ten wozek pojezdzil z nami jeszcze do przyszlych wakacji. W domu mam juz jedna spacerowke z rozkladanym oparciem do pozycji lezacej, wiec ten wozeczke bylby tylko na wypady do sklepow i jak wczesniej wspominalam na wakacje.
Zastanawiam sie rowniez nad modelami quinny zapp, ktoe ybrac te z 2007 czy te z 2008...

A moze ktos poleci mi jakis inny wozek.. Jestem otwarta na propozycje:tak:
Pozdrawiam
Beata

reklama
o rany...
to chyba zalezy od dziecka jak dlugo bedzie chcialo jezdzic
bo juz taki dwulatek np to wcale nie jest taki chetny na wozek
generalnie mysle ze spacerowki nie sluza wiecej niz 3 lata

a co do energy to popieram przedmowczynie ;-)

Do góry