reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

buba super ze z frankiem jest w porzadalu ciesze sie baaardzo

ja tak jeszcze wroce do tego daszka przeciwslonecznego, nie umiem sie zdecydowac :), wydaje mi sie ze mu caly swiat nim zaslonie zanim dam troche cienia :)

slyszala ktoras z was o takim wozku jak alpine xl, cosik takiego

116312593_tp.jpg
116312582_tp.jpg

reklama
witam i prosze o pomoc w wyborze wózka jane slalom wady i zalety wózka oraz jego funkcjonaloność :-)Bede wdzieczna -zależy mi także na spacerówce jak działa oparcie bo nigdzie nie pisza na ten temat -tzn jaka regulacja bo nie chce takiej na paski jak w speedi kurde wydaje mi sie beznadziejna:crazy:Miałam kiedys wózek z taka regulacjia i do dupy jest serio dlatego jak któras uzywała takiego wózeczka niech sie odezwie nawet na prywatna wiadomość jak co.

jak dla mnie jane slalom jest rewelacja
to byl jeden z moich pierwszych typow ale odpadl ze wzgledu na to iz mialam juz maxi cosi ktorego nie mozna wpinac w jane

generalnie suuuper wozek jak dla mnie zadnych wad ;-)

Czesc Dziewuszki!! Pamietacie mnie?? Jestem juz szczesliwa mamusia prawie 7 tygodniowego Antosia:) Juz za nami pierwsze spacery Jane Nomad i na razie jestesmy zadowoleni, w terenie tez sie sprawdzil dobrze. Tylko ze ja kupilam fotelik samoch. z Maxi Cosi i teraz moj Maz nosi go w sklepie z Antkiem i to troche juz wazy. Zastanawiam sie czy nie kupic np. Quinny Zapp bo to taka jakby spacerowka - laska i mozna dopinac ten fotelik... Ale nie wiem czy to sie oplaca bo do sklepu wypad zdaza sie rzadko a poza tym to w tym foteliku chyba juz dlugo nie pobedzie Antek?? A moze z jakiejs innej firmy wozek z adapterami do Maxi cosi mi polecicie, moze jakis nie drogi??
Poradzcie kobitki, plisss. Pozdrawiamy - Ania i Antos!!!

sugarspunsister mam w planach kupienie jane enrgy a widzialam ze ty jestes juz po zakupie tego wozka, jakie ma wady i czy raczka jest dosc wysoka bo nie moge znalezc nigdzie wymiarow a chce kupic przez neta?? juz mam parasolke chicco ale kupilam ja glownie do samolotu(zeby nie targac sie z duzym wozkiem) i ogolnie sie nie sprawdza, mało sie rozkłada i raczka nie jest wystarczająco długa jak dla mnie..
Musze kupić parasolkę, która będzie się rozkładać do leżenia( w razie gipsu jaki ma teraz) ale też w której będzie siedział całkiem na prosto i wszystko widział..(ma podejrzenie o wrodzoną łamliwość kości więc chicco odpada bo sie nie rozkłada)
Poradź prosze

No i dotarłam do końca. przeczytałam wszystkie strony- całe 56- raz byłam głupsz a raz mądrzejsza. No i do sedna sprawy. BUBA ratuj - wiem że cię zamęczymy ale ratuj. Obecnie uzytkuję LOLA bebeconfort. Synek jeździł w nim od urodzenia, raz w gondolce, raz w foteliku a od jakiegoś czasu w spacerówce. Nie jestem zadowlona i chcę kupić nowy wóz. Zdecydowałam sie albo na QUINNY SPEEDI SX albo Casualplay S4 lub S6. Co polecasz i jakie są różnice? Błagam o zestawienie, bo choć przeczytałam cały wątek to mam mętlik w głowie. Jeśli to możliwe, i nie byłoby za bardzo męczące to bardzo prosiłabym o kilka fotek (kluczowych w wyborze) twojego Quinny na emial: mkulas1@o2.pl Będę niezmiernie wdzięczna za pomoc.
I jeszcze jedno gdzie najtaniej można go kupić.
Znalazłam coś takiego QUINNY SPEEDI SET #3 - 6 FARBEN ZUR WAHL *NEU* 2008 (aukcja 280216409294) - Ogłoszenia i aukcje eBay.pl
ze śpiworkiem i folią. Co o tym myślicie?

reklama
BUBAAAAA WRACAJJJJJJ !!!!!!!!!!!! I jeszcze chciałam zapytać jak oceniasz LOOLA bebe confort. bo dziś oglądałam speedi sx i szok taki kolos. a niby siedzisko spacerowe mniejsze tylko o 4 cm. ja już sama nie wiem co robić. RATUJ :)

Do góry