reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

buba super ze z frankiem jest w porzadalu ciesze sie baaardzo

ja tak jeszcze wroce do tego daszka przeciwslonecznego, nie umiem sie zdecydowac :), wydaje mi sie ze mu caly swiat nim zaslonie zanim dam troche cienia :)

slyszala ktoras z was o takim wozku jak alpine xl, cosik takiego

116312593_tp.jpg
116312582_tp.jpg

reklama
witam i prosze o pomoc w wyborze wózka jane slalom wady i zalety wózka oraz jego funkcjonaloność :-)Bede wdzieczna -zależy mi także na spacerówce jak działa oparcie bo nigdzie nie pisza na ten temat -tzn jaka regulacja bo nie chce takiej na paski jak w speedi kurde wydaje mi sie beznadziejna:crazy:Miałam kiedys wózek z taka regulacjia i do dupy jest serio dlatego jak któras uzywała takiego wózeczka niech sie odezwie nawet na prywatna wiadomość jak co.

jak dla mnie jane slalom jest rewelacja
to byl jeden z moich pierwszych typow ale odpadl ze wzgledu na to iz mialam juz maxi cosi ktorego nie mozna wpinac w jane

generalnie suuuper wozek jak dla mnie zadnych wad ;-)

Czesc Dziewuszki!! Pamietacie mnie?? Jestem juz szczesliwa mamusia prawie 7 tygodniowego Antosia:) Juz za nami pierwsze spacery Jane Nomad i na razie jestesmy zadowoleni, w terenie tez sie sprawdzil dobrze. Tylko ze ja kupilam fotelik samoch. z Maxi Cosi i teraz moj Maz nosi go w sklepie z Antkiem i to troche juz wazy. Zastanawiam sie czy nie kupic np. Quinny Zapp bo to taka jakby spacerowka - laska i mozna dopinac ten fotelik... Ale nie wiem czy to sie oplaca bo do sklepu wypad zdaza sie rzadko a poza tym to w tym foteliku chyba juz dlugo nie pobedzie Antek?? A moze z jakiejs innej firmy wozek z adapterami do Maxi cosi mi polecicie, moze jakis nie drogi??
Poradzcie kobitki, plisss. Pozdrawiamy - Ania i Antos!!!

sugarspunsister mam w planach kupienie jane enrgy a widzialam ze ty jestes juz po zakupie tego wozka, jakie ma wady i czy raczka jest dosc wysoka bo nie moge znalezc nigdzie wymiarow a chce kupic przez neta?? juz mam parasolke chicco ale kupilam ja glownie do samolotu(zeby nie targac sie z duzym wozkiem) i ogolnie sie nie sprawdza, mało sie rozkłada i raczka nie jest wystarczająco długa jak dla mnie..
Musze kupić parasolkę, która będzie się rozkładać do leżenia( w razie gipsu jaki ma teraz) ale też w której będzie siedział całkiem na prosto i wszystko widział..(ma podejrzenie o wrodzoną łamliwość kości więc chicco odpada bo sie nie rozkłada)
Poradź prosze

No i dotarłam do końca. przeczytałam wszystkie strony- całe 56- raz byłam głupsz a raz mądrzejsza. No i do sedna sprawy. BUBA ratuj - wiem że cię zamęczymy ale ratuj. Obecnie uzytkuję LOLA bebeconfort. Synek jeździł w nim od urodzenia, raz w gondolce, raz w foteliku a od jakiegoś czasu w spacerówce. Nie jestem zadowlona i chcę kupić nowy wóz. Zdecydowałam sie albo na QUINNY SPEEDI SX albo Casualplay S4 lub S6. Co polecasz i jakie są różnice? Błagam o zestawienie, bo choć przeczytałam cały wątek to mam mętlik w głowie. Jeśli to możliwe, i nie byłoby za bardzo męczące to bardzo prosiłabym o kilka fotek (kluczowych w wyborze) twojego Quinny na emial: mkulas1@o2.pl Będę niezmiernie wdzięczna za pomoc.
I jeszcze jedno gdzie najtaniej można go kupić.
Znalazłam coś takiego QUINNY SPEEDI SET #3 - 6 FARBEN ZUR WAHL *NEU* 2008 (aukcja 280216409294) - Ogłoszenia i aukcje eBay.pl
ze śpiworkiem i folią. Co o tym myślicie?

reklama
BUBAAAAA WRACAJJJJJJ !!!!!!!!!!!! I jeszcze chciałam zapytać jak oceniasz LOOLA bebe confort. bo dziś oglądałam speedi sx i szok taki kolos. a niby siedzisko spacerowe mniejsze tylko o 4 cm. ja już sama nie wiem co robić. RATUJ :)

Do góry