marlena nad
:)
Sugar dziekuje za odp,pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hello
Dawno tu nie zaglądałam...testujemy z Zosią speediego no i jak na razie (drugi miesiąc) sprawdza sie w każdym terenie. Nie wyobrazma sobie teraz wózka bez pompowanych kół...
Kobietki powiedzcie mi ile niuńka powinna jeździć w gondoli? Kurcze do zimy to jak nic chyba już na spacerówkę przejdziemy bo mała szczuplutka ale długa...
I jeszcze jedno pytanko...koniecznie muszę kupić parasol do speediego bo mała za chwilę będzie mulatką a to dopiero pierwsze słońce. Nie chcę myśleć co będzie latem...poradzcie coś!!!!
Sugarspunisister znalazlas palak do jane energy??? Ja szukam namietnie.Myslalam ze sie nie przyda ale moje dziecko tak sie przyzwyczailo do wyrzucania nog na palak ze muszem kupic.We wszystkich wozkach mam a tu nie.Poza tm u mnie bedzie problem z zakupem bo tu wogole klopot z jakimi kolwiek akcesoriami do wozkow.We wrzesniu bede w Polsce wiec robie rozpoznanie.Pmoz!!!
ja kupilam palak w calineczce przez net wlasnie
co do buzza 2008 to poki co nie znaju bo nigdy tego cuda nie macalam