reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Witam stale forumowiczki.Widze ze Buba to stala ekspertka w dziedzinie wozkow.
Co do buzza to po czesci zgodze ze z opiniami a po czesci nie. Otoz ja mam buzza 2 lata i caly ten czas uzytkowalam.Mam model 2006.Mieszkam w Irlanddi i tu chodniki sa o niebo lepsze niz w Polsce, wiec nigdy nie mialam problemu z pchaniem tego wozka.Jest lekki, zwinny, swietnie sprawdzal sie na zakupkach bo manewrowal zwinnie miedzy wieszakami i polkami.Travel system wyjatkowo sie sprawdzil bo duzo podrozujemy wiec montaz bezposrednio fotelika na rame jest trafiony. Nigdy nie mialam zadnych problemow z kolkami lozyskami.Fakt ze skrzypial ale maz na oliwil i cisza....Jedno mi w nim tylko przeszkadza to to ze faktycznie spacerowka juz w tym wieku malca(2 lata) nie jest najwieksza.Poza tym zadnych zastrzezen.Sprawdzil sie w miescie, w terenie, w podrozy .
Mkulalas1 swego czasu lola bardzo mi sie podobala ale nie moge wystawic opini na temat tego wozka.Zakupilam Coneco solar.Super wozek, wygodny, duza spacerowwka.To taka solidna parsolka.Podobny bardzo do loli a o wiele tanszy.Mnie sie sprawdzil rozwniez bardzo dobrze.Sklada sie super jak parasolka.Wazy 11 kg wiec powiedzilabym srednio, zwazywszy na solidnosc kontrukcjii.Z tego co wiem jest kompatybilny w fotelikiem samochodowym.

Haloo czy ktos tu wogole zaglada???

reklama
Co sie stalo z tym forum??? Ja tu lubie zagladac i czytac o wozkach i waszych opiniach chociaz wozek juz dawno kupilam i go uzywam-Jane Nomad i jestem zadowolona. Po prostu tak sie wciagnelam w ten temat wozkowy ze jak ide na spacer to podpatruje jakie wozki jezdza i zgaduje co to za model i to zazwyczaj dobrze:) Wiec wracajcie dziewczyny forumowiczki bo nie mam gdzie czytac opinii o wozkach!! Pozdrawiam:)

Witam Wszystkie mamusie!ja kupilam Quinny Buzz i tak sie zastanawiam czy dobrze zrobilam czytajac te wszystkie opinie jestem w delikatnym szoku,to moj pierwszy dzidzius i nie mialam doswiadczenia w kupnie wozeczkow wczesniej,mam cicha nadzieje ze moj quinny bedzie inny oczywiscie zartuje,ale coz moge zrobic teraz,pozdrawiam mamuski,pa,pa:-)

Witam!
Przeczytałam prawie caly watek.... szukajac opini o wozku quinny zapp. Moze ktos wlasnie go kupil na swiezo podzieli sie wrazeniami. Potrzebuje wozka ktory sklada sie do malych rozmiarow, na wyjazdy do sklepow i na wczasy
Bardzo prosze o opinie. Moze wie ktos gdzie mozna go kupic najtaniej...:-)

o zappie bylo cos juz tutaj mowione...
i zostalo ze to wozek fajny do sklepu, na chwile ew jako dodatkowy gadzet
ale pamietaj ze siedzenie sie nie rozklada i generalnie zapp jest dosc waski
ile ma dzidzia ktora bedziesz wozic?
spi na spacerach?
etc

Przeczytałam bardzo duzo o tym wozku. Sama nie wiem czy dobrze zrobie, najpierw myslalam o britax verve ale jest on bardzo maly, moj synek ma prawie rok ( skonczy 25 maja) i juz glowa praie dotykal budki. Chcialabym aby ten wozek pojezdzil z nami jeszcze do przyszlych wakacji. W domu mam juz jedna spacerowke z rozkladanym oparciem do pozycji lezacej, wiec ten wozeczke bylby tylko na wypady do sklepow i jak wczesniej wspominalam na wakacje.
Zastanawiam sie rowniez nad modelami quinny zapp, ktoe ybrac te z 2007 czy te z 2008...

A moze ktos poleci mi jakis inny wozek.. Jestem otwarta na propozycje:tak:
Pozdrawiam
Beata

reklama
o rany...
to chyba zalezy od dziecka jak dlugo bedzie chcialo jezdzic
bo juz taki dwulatek np to wcale nie jest taki chetny na wozek
generalnie mysle ze spacerowki nie sluza wiecej niz 3 lata

a co do energy to popieram przedmowczynie ;-)

Do góry