reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
Fakt, nie było powiedziane, że to energy... ale wyraźnie, że Jane "z rączkami", a z tego co wiem, to tylko energy ma 2 rączki

Hahaha Nie jestem sama :-) mi Te maclareny wydaja sie bardzo kanciate :-). Mi to juz nawet nikt nie chce odpowiadac...

hannah Jestem zbulwersowana tym jak was potraktowanao na lotnisku :angry::angry::szok::szok::szok::szok:
To Ty decydujesz czy nadajesz wozek na bagaz czy nie i nikt nie mam prawa Ci tego nakazac!!!!!!!!! to raz a dwa ja nigdy ani centa za nadbagaz nie zabulilam ,panowie i panie celniczki doskonale wiedza ze pamki,sloiczki i duperele malucha waza wiec tylko z usmiechem naklejali mi etykietke Ciezkie!!!!
I naprawde nik mi nigdy nie zwrocil uwagi ze mam przegiecie w bagazu.Panowie techniczni wrecz sami proponowali [pomoc przy zaladunku wozka.
A no i jeszcze jak przejezdzalam przez odprawe a maly spal to nie budzili go tylko wozek z grubsza sprawdzili nie wkladajac na tasme przeswietleniowa.

Joola Energy nie ma opcji gondolki.Szczerze mowiac pierwszy raz slysze negatywne opinnie o nim.
O babaywelt praktyczniejsza od zappa ale duzo mniej solidna.Bardzo delikatna...:-(
Co do maclarenow to ja bardziej optuje za techno xt

A buggster jest oki,solidny no i sie rozklada.

Dyziolek I,coo juz polecalam i opisywalam na tym watku a tu masz namiar na tanszy:

Bez I,poda oszczedzasz 500 zeta!!
http://www.babystyle.pl/Icoo+PICO+7+Apricot_p3139.html

Buba jednak szukam czegos tanszego bo moj mały ma prawie rok i nie wiem ile jeszcze bedzie chcial siedziec w spacerowce. tak do 600 zł mysle ze mi starczy na cos dobrego w miare.

joola quest jest dla duzo wiekszych maluchow, nie pamietam ale napewno powyzej roku i ja bym ci tez doradzala innego, bardziej xlr niz xt, nie znam sie na szczegolach ale wiem ze jest szerszy. Kolory tez idzie znalezc super, w kwiaty, kolka i co tylko chcesz. Nie kieruj sie kazda zaslyszana zla opinia bo zwariujesz :)

BUBA z tym pokrowcem super pomysl, juz go kupilam :). Nie wiem, moze lecialas lepszymi liniami, ja ledwo ublagalam zeby pozwolili mi druga torbe zabrac z rzeczami dla malego do samolotu wmawiajac usilnie ze ta torba jest czescia wozka, prawie sie rozryczalam i po zwazeniu pozwolili mi laskawie. Z drugiej strony nie kapuje bo moglabym jako bagaz nadac gondole i fotelik bo sa przeciez czescia wozka a nie dam rady zabrac razem do samolotu - nastepnym razem torbe zapakuje i powiem ze to gondola :). Widzialam ludzi z wozkami poobwieszanymi nocnikami i bog wie iloma rzeczami jeszcze, co cholera tylko mnie sie czepaiaja?. MOjej kolezance wode kazali dla malej wylewac - to juz przesada. OStatnio w luton zepsula sie winda, 5 wozkow musialo zapierniczac po schodach i nikt nie pomogl bo nie mial kto nawet - puscili nas przodem, koszmar poprostu.

reklama
Hannah Kurcze wlasnie latam roznymi linniami i normalnymi i tanimi.Moze widzac taka Helge boja sie pisnac slowkiem bo ja to niewypazrzony jezor mam i hamstwa nienawidze a jak juz kogos ktos zle z gory traktuje to ja pierwsza zawsze niczym Robin Hood wkraczam do akcji wiec mnie pewnie znaja ze zaraz jakies klopociki beda i sa milutcy :cool2::cool2::cool2::cool2:
Trzeba walczyc o swoje i nie dac sie....na coz cywilizacyjna dzungla.....
Dyziolek No tak kochana masz racje ja jakos niezatrybilm i myslalam ze Ty dopiero co urodzilas :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Co do Questa to ci powiem ze on sie prawie wogole nie rozklada czyli taka ostro polsiedzaco -lezaca pozycja.No i jest dosc waski tak jak hannah pisala.
Twoj maluch zapewne juz robi smodzielne kroki ku chodzeniu.Wiec za chwilunie sie zacznie zwiedzanie wszechswiata.:cool2::cool2::cool2::cool2:
Rzeczywiscie dla roczniaka potrzebujesz czegos lekkiego i zwrotnego co by to tez jedna reka mozna prowadzic.Skoro jane nie pasi,Zapp odpada bo sie nierozklada moze ten:
http://www.allegro.pl/item318804386_kiss_spacerowka_firmy_babywelt_kolekcja_2008_alu.html

Choc tak jak pisalam ten jest zdeka delikatny i podnozek sie nierozklada....
a moze ten Ci podpasuje:http://www.baby.com.pl/szczegoly.ph..._kolor_AN6_Cielo&przedm=6644591&grupa_p=1&pwd[1]=%2F1%2F100792%2F100817%2F1524758&sortuj=kod

to sa solidne wozie.

Do góry