reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
Fakt, nie było powiedziane, że to energy... ale wyraźnie, że Jane "z rączkami", a z tego co wiem, to tylko energy ma 2 rączki

Hahaha Nie jestem sama :-) mi Te maclareny wydaja sie bardzo kanciate :-). Mi to juz nawet nikt nie chce odpowiadac...

hannah Jestem zbulwersowana tym jak was potraktowanao na lotnisku :angry::angry::szok::szok::szok::szok:
To Ty decydujesz czy nadajesz wozek na bagaz czy nie i nikt nie mam prawa Ci tego nakazac!!!!!!!!! to raz a dwa ja nigdy ani centa za nadbagaz nie zabulilam ,panowie i panie celniczki doskonale wiedza ze pamki,sloiczki i duperele malucha waza wiec tylko z usmiechem naklejali mi etykietke Ciezkie!!!!
I naprawde nik mi nigdy nie zwrocil uwagi ze mam przegiecie w bagazu.Panowie techniczni wrecz sami proponowali [pomoc przy zaladunku wozka.
A no i jeszcze jak przejezdzalam przez odprawe a maly spal to nie budzili go tylko wozek z grubsza sprawdzili nie wkladajac na tasme przeswietleniowa.

Joola Energy nie ma opcji gondolki.Szczerze mowiac pierwszy raz slysze negatywne opinnie o nim.
O babaywelt praktyczniejsza od zappa ale duzo mniej solidna.Bardzo delikatna...:-(
Co do maclarenow to ja bardziej optuje za techno xt

A buggster jest oki,solidny no i sie rozklada.

Dyziolek I,coo juz polecalam i opisywalam na tym watku a tu masz namiar na tanszy:

Bez I,poda oszczedzasz 500 zeta!!
http://www.babystyle.pl/Icoo+PICO+7+Apricot_p3139.html

Buba jednak szukam czegos tanszego bo moj mały ma prawie rok i nie wiem ile jeszcze bedzie chcial siedziec w spacerowce. tak do 600 zł mysle ze mi starczy na cos dobrego w miare.

joola quest jest dla duzo wiekszych maluchow, nie pamietam ale napewno powyzej roku i ja bym ci tez doradzala innego, bardziej xlr niz xt, nie znam sie na szczegolach ale wiem ze jest szerszy. Kolory tez idzie znalezc super, w kwiaty, kolka i co tylko chcesz. Nie kieruj sie kazda zaslyszana zla opinia bo zwariujesz :)

BUBA z tym pokrowcem super pomysl, juz go kupilam :). Nie wiem, moze lecialas lepszymi liniami, ja ledwo ublagalam zeby pozwolili mi druga torbe zabrac z rzeczami dla malego do samolotu wmawiajac usilnie ze ta torba jest czescia wozka, prawie sie rozryczalam i po zwazeniu pozwolili mi laskawie. Z drugiej strony nie kapuje bo moglabym jako bagaz nadac gondole i fotelik bo sa przeciez czescia wozka a nie dam rady zabrac razem do samolotu - nastepnym razem torbe zapakuje i powiem ze to gondola :). Widzialam ludzi z wozkami poobwieszanymi nocnikami i bog wie iloma rzeczami jeszcze, co cholera tylko mnie sie czepaiaja?. MOjej kolezance wode kazali dla malej wylewac - to juz przesada. OStatnio w luton zepsula sie winda, 5 wozkow musialo zapierniczac po schodach i nikt nie pomogl bo nie mial kto nawet - puscili nas przodem, koszmar poprostu.

reklama
Hannah Kurcze wlasnie latam roznymi linniami i normalnymi i tanimi.Moze widzac taka Helge boja sie pisnac slowkiem bo ja to niewypazrzony jezor mam i hamstwa nienawidze a jak juz kogos ktos zle z gory traktuje to ja pierwsza zawsze niczym Robin Hood wkraczam do akcji wiec mnie pewnie znaja ze zaraz jakies klopociki beda i sa milutcy :cool2::cool2::cool2::cool2:
Trzeba walczyc o swoje i nie dac sie....na coz cywilizacyjna dzungla.....
Dyziolek No tak kochana masz racje ja jakos niezatrybilm i myslalam ze Ty dopiero co urodzilas :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Co do Questa to ci powiem ze on sie prawie wogole nie rozklada czyli taka ostro polsiedzaco -lezaca pozycja.No i jest dosc waski tak jak hannah pisala.
Twoj maluch zapewne juz robi smodzielne kroki ku chodzeniu.Wiec za chwilunie sie zacznie zwiedzanie wszechswiata.:cool2::cool2::cool2::cool2:
Rzeczywiscie dla roczniaka potrzebujesz czegos lekkiego i zwrotnego co by to tez jedna reka mozna prowadzic.Skoro jane nie pasi,Zapp odpada bo sie nierozklada moze ten:
http://www.allegro.pl/item318804386_kiss_spacerowka_firmy_babywelt_kolekcja_2008_alu.html

Choc tak jak pisalam ten jest zdeka delikatny i podnozek sie nierozklada....
a moze ten Ci podpasuje:http://www.baby.com.pl/szczegoly.ph..._kolor_AN6_Cielo&przedm=6644591&grupa_p=1&pwd[1]=%2F1%2F100792%2F100817%2F1524758&sortuj=kod

to sa solidne wozie.

Do góry