reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

moj maz pewnie przyzwyczail sie do wyciaganej raczki i stad jego wnioski, ze w jane jest za nisko ;-)
pojezdzi i pewnie sie przwzyczai :-)

moja cora w kurtce miesci sie do jane, oczywiscie nie ma tam wielkiego luzu, ale nie jest tez scisnieta :-)

reklama
wyglada fajnie, nie widze tylko nigdzie informacji o wadze?
cena troche powalajaca, ale z opisu wydaje sie byc dobrym wozkiem :tak:

Agutek dzieki za odpowiedz a Waga wózka 8,5 kg. Mysle ze to nie dużo. Cena... i tak mniejsza niz moj wymarzony quinny buzz. cChociarz nadal przez mysl mi przechodzi ze moze go kupie (buzza oczywisie) tylko mam pytanie co do niego : "CZy dziecko majace 2,5 lat zmiesci sie jeszcze do niego?" I jeszcze jedno dotyczace wozków spacerowych ogółem :" Czy dziecia powyżej roczku potrzebne jest okrycie na nogi? Czy dziecko chce w nim siedziec? Bo z tego co sie orietuje do buzza nie ma okrycia na nozki tylko śpiworek? I czy jakas jeszcze mamusia ma zdanie o brevi podanym w wczesniejszym moim poscie?
BREVI Wózek B-MAX On The Road firmy Brevi kolor 111

A to quinny chociaz kzdy chyba wie jak on wyglada :-)

REWELACYJNY QUINNY BUZZ 2007+WYSYŁKA PRIORYTETOWA (309973083) - Aukcje internetowe Allegro

Mamuski ratujcie bo ja juz miesiac sie zastanawiam :D
Zainteresował mnie nowy model chicco

Wózek CHICCO 4 Me pol.gwarancja!!! 3KOLOR (313728908) - Aukcje internetowe Allegro

Ratunku!!!!
Juz na prawde sama nie wiem:-( Przede wszystkim choci o wygode dla dziecka.

co do 2,5 letniego dziecka w wozku to ja sie zatsanawiam czy wogule bedzie chcialo jezdzic w wozku :cool2:
moj ma 1,5 i woli biegac :-D

w buzzie jest spiworek i jest super na mrozne dni
normalnie okrywam malego kocykiem i juz

reklama
Dyziolek a ty teraz chcesz kupic parasolke czy spacerowy na pompowanych kolach?
Powiem szczerze, ze chyba na tym etapie rozgladalabym sie juz za parasolka bardziej niz za wozkami typu quinny, no chyba, ze ci zalezy na takim wozku z porzadnymi kolami na zime?

Do góry