reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
joola zobacz sobie jeszcze na allegro babywelt - pojawily sie ostatnio i u nas - sa bardzo podobne do titanium ale wydaja mi sie porzadniejsze i maja dluzsze oparcie. Na moim forum dziewczyny kupily i sa zadowolone tzn titanium :)

britax verve bardzo mi sie podoba, ale czytalam gdzies niedawno, ze jest malo stabilny

ja to pisalam tez i potwierdzam, widzialam ostatnio 1,5 roczne dziecko w nim i w kombinezonie i ledwo ledwo....

jane energy tez mi sie baaardzo podoba ale to nie dla mnie

ja sie nie moge zdecydowac :( czy zappa czy babywelt. Za zappem przemawia mi to ze jest juz u nas dostepny 4kolowy :) i jest malutki wiec wcisne go do samolotu jako bagaz podreczny no i gdyby byl nastepny maluch to bedzie super do fotelika. Jedyne ale to to pieprzone oparcie ktore sie nie sklada. No i nie wiem :(

[size2]Witam cos mi sie stało z czcianka na tym forum. Wszystko jest napisane maczkiem... Czy ktos wie dlaczego. By zobaczyc co piszecie musze kopiowac i wklejac do jakiegos programu :-(. Mam pytanie do znawczyn wozkow :-) Co powiecie na spacerówke Brevi b. Max?[/SIZE]

Dyziolek zabilas nas rozmiarem czcionki :) - jest ogrooomniasta :)

wracajac do mojego ostatniego posta chodzilo mi rowniez o to ze jest waski :)

Ja wlasnie kupilam Speedi i sie tak zastanawialam,ze wlasciwie to nie ma on poreczy,zeby dzieciak mogl sie przytrzymac.Oczywiscie maluch nie wypadnie z wozka o ile jest przypiety pasami,ale taki bajer mogl by sie przydac.Czy ktos wie gdzie moglabym dostac taka porecz?
Bubba o jaki pasek z rzepem do Speedi chodzi?

Madzia na allegro mozesz kupic palak pasujacy do Speediego.

A ja oglaszam wszem i wobec ze nasza jane energy zostala rozdziewiczona ;-) Wczoraj mielismy pierwsza jazde po sklepie hehe :-D Jezdzi rewelacyjnie, sunie po podlozy wrecz, zwinna, zwrotna, lekka...nawet po schodach z dzieckiem w wozku zjezdzalam z drugiego pietra i rewelka.

Ale znalazlam tez minusy :-p
Jak sie prowadzi wozek to sie kopie w tylnie kolka :eek: Trzeba nauczyc sie by przybrac do prowadzenia troche inna sylwetke, by nie kopac - ja przyzwyczjona jestem do casualplaya i stad nie moge sie teraz przestawic.
No i raczki dla mojego meza sa troche za niskie - ma 180cm. Zanim kupilam Jane szukalam opinie o niej i laski na innych forach pisaly,ze maja okolo 160cm i raczki sa dla nich za wysoko i maja problem z podbijaniem wozka...jak dla mnie to jest zupelnie na odwrot - ja mam 160cm i raczki jak dla mnie sa idealne, a dla meza za niskie :-D

Summa summarum wozek polecam, jestem zadowolona :tak:

No nareszcie wszystko widze. Dzieki aniaslu :-)
To co dziewczeta wiecie cos o brevi b.max spacerówce?
I sorry za ten rozmiar tekstu ale inaczej nie mogłam napisac teraz jest wszystko dobrze
Pozdrawiam

o rrrany, no to teraz mam zagwozdkę... A w ogóle nie przychodzą do mnie powiadomienia o odpowiedzi, buu...

Patrzyłam na energy wczoraj w sklepie, czy to moje wrażenie, czy on rzeczywiście jest tak wąski (siedzenie - oparcie), ze ledwo się tam zmieści dziecko??? Bo cena jeszcze ujdzie i kolorysytyka też, więc decyzja już blisko :) Na domiar złego reklamowałam budę do speediego (składała się) i... muszę czekać 2 tygodnie, albo dadzą nową, albo nie. A weź tu chodź na spacery w taką pogodę bez budy - mieszkam nad morzem...

Hannah babywelt jest tez 4 kołowy (o ile mówimy o tym samym) KISS SPACERÓWKA firmy BABYWELT kolekcja 2008 ALU (314836989) - Aukcje internetowe Allegro

I też podoba mi się bardziej niż ten titanium. Cena podobna... Czy któraś wie, czy podnóżek sie w nim podnosi?

Dobra, żeby zawężyć poszukiwania, proszę o wypowiedzi :)
Który spośród tych wózków byście wybrały: Jane energy, Babywelt fit, Peg Perego pliko p3.

reklama
tutaj chyba energy rzadzi
co do szerokosci to moj mlody zapakowany w kombinezon i spiwor siedzial sobie bezproblemowo

co do kolek to u mnie nie ma problemu, nie pamietam czy sie przyzwyczailam czy mi nie przeszkadzalo
co do raczek dla mnie sa super ( mam 173 cm)
dla mojego faceta tez (190)

Do góry