reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

ja mialam gondole oceanic i spacerowke red flame
speediego mam w kolorze bronze wlasnie, ktory bardziej jest pomaranczowy niz brazowy i uwazam ze ten kolor jest najladniejszy mimo iz wczesniej tak nie uwazalam :tak:

reklama
maki pamietaj ze przodem do siebie mozna dziecko wozic do pewnego momentu kilogramowego, potem trzeba odwrocic siedzisko
takze wozenie przodem do siebie jest czasowe
przynajmniej w tych wozkach gdzie masz wybor
bo np emaljungi maja spacerowki przodem do rodzica

pawimi ale chodzi ci o Quinnz Buzz 4 2008 ??? czy jakis inny model...
Bo mi o ten
http://esklep.babyfant.pl/index.php...=images/large/wozki/QuinnyBuzz4_black_LRG.jpg
W wyposażeniu standardowym:

- stelaż z unkalnym systemem składania
- wygodne siedzisko spacerowe - montowane tyłem i przodem
- wkładka siedziska - mała do 18 m-cy
- wkładka siedziska - duża powyżej 18 m-cy
- budka p/słoneczna
- osłona p/deszczowa
- pompka do kół
- Buzz Box - torba na akcesoria
- adapter do gondoli i fotelika samochodowego

Bo wiem ze modelów Quinny jest duzo i kazdy jest inny a mi chodzi o ten:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=KBsBFZx4dag"]YouTube - Quinny Buzz 4 Pushchair 2008 - Kiddicare[/ame]

jesli chodzi o buzza to model 2006 ma inne siedzisko i jest 3 kolowy
w wersji 2008 jest juz inna kolorystyka, inne siedzisko o mozliwosci 3 lub 4 kolowej wersji
modele 2006 nie sa juz produkowane

wiec mozemy mowic o quinny buzz 3 badz 4 kolowym
lub o quinny speedi :-)

ehh..moje nadzieje legly w grozach nie bede miec nowego buzza starszego typu..facet napisac ze wszystkie sie juz sprzedaly ehh;-(nie znacie babeczki jakiegos namiaru na nowego buzza tego starszego??moze znacie jakies zagraniczne namiary??
"sugarspunsister" mi ten brazowy sie nie podobal bo widzialam tylko firmowe zdjecia quinny a dzis ujzalam realne zdjecia tego koloru i jest on naprawde ladny;-)pozdrawiam i ludze sie ze dacie jakis namiar na nowego buzza;-)

a w czym ta nowa weersja jest ulepszona??Ma mniejsze siedzonko,budka tez mala to dla mnie minusy sa...ja chce starszy model i juz;-)moze znajdzie sie ktos kto zna strone gdzie mozna chodz jedna sztuke starego -nowego buzza kupic:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Zależy mi na tym żeby był w dwie strony bo mieszkam na wygwizdowie i często muszę iść z nim pod wiatr, a wieje ostro i nie bardzo mi sie uśmiecha ciągnięcie wózka tyłem. Z gondoli już mi wyrósł i wożę go najczęściej w spacerówce na leżaco. Obecnei mam implasta drivera 4xl. Gondola spoko, ale spacerówka do bani. Chociaż może i te nowsze są lepsze, ale moja jest do niczego, szczególnie ten daszek gdzie jak położę dzidzię na płasko to mu gwizda pod spodem, bo dobrze nie zakrywa.
Miałyście może do czynienia z Maxi-Cosi Mura3? Jak na razie poznałam tylko jedną opinię na jego temat, pozytywną.

powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie tego manewru kiedy jedziesz z dzieckiem i nagle zaczyna wiać wiatr i zmieniasz położenie siedziska mając dziecko w środku, niewykonalne prawie...:sorry2:

jak kupowałam wózek to też byłam przekonana, że ta opcja jest niezbędna
ale już wiem, że nie jest ;-)

sugar jak to jest z tym speedim, bo coś czytałam, że pisałaś, że żeby go złożyć to trzeba odpiąć siedzisko?:dry:

reklama
Sofik - ja mialam Buzza 3 kolowego model ze stycznia 2008 kolor sulphur.
Jesli chodzi o mnie mysle ze warto zainwestowac w wymiane przedniego plastikowego kolka na to duze tzw. sniegowe. U nas ich nie a ale widzialam ze w Europie jest i kidys pisalam z jedna laska ktora w to kolko zainwestowala, podobno rewelacja.
Sugarspunsister - mysle ze moja rama sie szybciej rozchybotala z czestszego skladania i rozkladania - ja tutaj "zyje" w samochodzie mieszkajac na dalekich przedmiesciach do najblizszego sklepu spozywczego mam kilka mil wiec absolutnie wszedzie poruszami sie samochodem, wozek skladam i rozkladam kilkanascie razy dziennie jesli gdziekolwiek zabieram ze soba dziecko (tzn teraz juz moze nie bo starszy ale jak byl malutki..) Bumbleride jest rzeczywiscie fantastycznym wozkiem - ja sobie zafundowalam tez z limitowanej kolecji zaprojektowanej przez afrykanskiego projektanta- artyste Bwana (kolor Bwana), niebiesko-granatowy w groteskowo wymalowane usmiechniete buzki ludzikow :) Jesli ktos ma mozliwosc - to tez polecam.

Do góry