reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

"Sofik" tak dokladnie o tego buzza mi chodzi tylko ze ja bym chciala nowy aby byl a takich juz nie produkuja ale ludze sie ze moze gdzies na magazynie ktos ma i da mi namiar:crazy::crazy::crazy::crazy::laugh2::laugh2: a Ty mieszkasz w Uk ze tam chcesz kupic wozek??
tez slyszalam ze te nowe kolo buzza jest super tylko troche drogie...ja z tego co pamietam miezylam moja 1,5roczna corke do buzza nowego modelu i nie moge powiedziec aby to nowe siedzisko bylo male bo miala jeszcze lozz..musze sie z nia wybrac do sklepu i teraz jak ma 2lata skonczone przymierze ja do nowego buzza jak sie bedzie miescic to z braku starego modelu zdecyduje sie na nowy model;-)ale namieszalam hehe;-)

reklama
poprawka - teraz przypomnialo mi sie ze na rozchybotany stelaz skarzyly sie tez inne dziewczyny z Polski, konkretnie w Warszawy w innym forum na temat buzza wiec moze to zalezy od warunkow i jakosci chodnikow?

"Sofik" tak dokladnie o tego buzza mi chodzi tylko ze ja bym chciala nowy aby byl a takich juz nie produkuja ale ludze sie ze moze gdzies na magazynie ktos ma i da mi namiar:crazy::crazy::crazy::crazy::laugh2::laugh2: a Ty mieszkasz w Uk ze tam chcesz kupic wozek??
tez slyszalam ze te nowe kolo buzza jest super tylko troche drogie...ja z tego co pamietam miezylam moja 1,5roczna corke do buzza nowego modelu i nie moge powiedziec aby to nowe siedzisko bylo male bo miala jeszcze lozz..musze sie z nia wybrac do sklepu i teraz jak ma 2lata skonczone przymierze ja do nowego buzza jak sie bedzie miescic to z braku starego modelu zdecyduje sie na nowy model;-)ale namieszalam hehe;-)
jesli chodzi i nowe siedzisko to w tym nowym modelu przeznaczone jest do 18 mc. Pozniej niby jest to wieksze....Nas oszukali bo w tutejszych buzzach nie dodaja za darmo tego drugiego wiekszego siedziska (dopiero teraz ma to sie zmienic) w zwiazku z tym 90 procent amerykanskich rodzicow ubolewa ze ich dzieci wyrosly z wozka tuz po ukonczeniu roku....Moj dzidzius jest przecietny i opatulony zimowo ma problem....jest mu ciasno i wybitnie niewygodnie, po prostu dupcia mu sie nie miesci :) Jak pisalam wczesniej mam nadzieje ze zyskamy troszke luzu wiosna po zdjeciu kombinezonu czy kurtek. Chcialabym nim jeszcze troche poszpanowac:tak::tak: zanim calkiem pojdzie w kat.

gie-oska ja mieszkam w Irlandii ale z uk to bardzo tania przesylka, dlatego chce kupic.
Tez chce nowy wozek ;-)

pawimi w pl na allegro jest to kolo za 250zl ale ja nie potrzebuje zimowego bo u mnie Zimy nie ma;-) a jak bede w PL to pomysle czy nie kupic;-)
Własnie sa dwa siedziska i koleznki corka ma teraz rok i jeszcze jezdzi w tem pierwszym... a na drugi jest jeszcze czas mowi...
Wiecie co ja sie juz chyba zdecydowalam i kupie ten Quinny Buzz4 z dwoma siedziskami.
Ja to chce buzz 4 - zeby miala 4 kola bo te buzz 3 nie maja 2 siedzisk tlyko buzz4.

Ja jestem niskiego wzrostu i nie kazdy model wozka jest dla mnie dobry, ten quinny jest idalny ...

Myslam jeszcze o Maxi Cosi Mura ale jest za masywny i za wysoko ma raczke...

Dziekuje wszytkim za opinie :-)

wydaje mi sie ze te najnowze 3 kolowe tez maja 2 siedziska...nawet opis na stronie producenta na to wskazuje ale moze sie myle, natomiast jesli chodzi o kolko to dziewczyny uzywaja go na codzien nie do sniegu bo jest lepsze niz to male plastkowe.

wydaje mi sie ze te najnowze 3 kolowe tez maja 2 siedziska...nawet opis na stronie producenta na to wskazuje ale moze sie myle, natomiast jesli chodzi o kolko to dziewczyny uzywaja go na codzien nie do sniegu bo jest lepsze niz to male plastkowe.

aha to ja moze jak bede w PL to dokupie ;-)

Quinny buzz 3 ==> moze ten nowy ma dwa ale ja wiem ze 2008 nie ma na 100% ;-)

gie-oska a ten wozek tez fajny.
2008 Quinny Speedi 'Raven' Brand New on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 15-Feb-09 11:16:22 GMT)

uzywany ale dobra cena : http://www.allegro.pl/item534235009_quinny_buzz_spiworek_igielka_polecam.html
http://www.allegro.pl/item535186397_wozek_quinny_buzz_stan_bdb_polecam.html

a Bugaboo zadna z Was nie rozwazala? tego wozia nic nie pobije jesli chodzi o jakosc materialow, wykonane i funkcjonalnosc. Nie jest piekny tzn, ujmujac inaczej nie na gust kazdego przecietnego czlowieka i faktycznie 5 latemu przy moim srednim dziecku nawet go nie rozwalzalam, ale tym razem dokonujac bardzo szczegolowych badan sie jednak skusilam i absolutnie nie zaluje. Uwazam ze nie ma lepszego wozka.

reklama
Do góry