reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Hej dziewczyny.
Mam mętlik w głowie. Chciałam ten Zooper Walzt ale teraz już sama nie wiem, mój syn ma 13 miesięcy i chciałabym żeby ten wózek posłużył mi już do końca, żebym nie musiała za jakiś czas znowu wymieniać bo okaże się że jest za mały.
Walzt ma szerokość między kołami 56, Maclaren Quest 48, chcę żebym mogła go prowadzić jedną ręką. Do Maclarena się nawet przekonałam ale drażni mnie że w tym wózku trzeba wszystko dokupić, barierkę, śpiworek, folię p/deszczową, a do tanich nie należy.
Już sama nie wiem co robić... poradźcie mi coś bo mi się te wózki śnią po nocach a grunt mi się pali pod nogami.:baffled:

reklama
co do barierki to uwazam ze jest zbedna
zreszta parasolki jej nie maja
ja mam palak jaki dokupilam do jane energy i lezy zakurzony
spokojnie znajdziesz aukcje gdzie dodaja gratis folie i spiworek
ten wozek prowadzi sie bardzo lekko
pamietaj ze parasolki maja podwojna raczke i nigdy nie beda takie jak spacerowki

pozdrawiam

Zdecydowalam sie i zakupilam wozeczek maclarena xt , pojechalam do sklepu aby przymierkowac go do auta i wyobrazcie sobie ze ta parasoleczka tez nie miesci sie do mojego bagaznika :-( wiec chyba nic innego mi nie pozostaje jak tylko zmienic samochod :baffled: mimo wszystko kupilam ,kiedy bende wrzucac go do samochodu to przynajmniej nie bende musiala demontowac kol i siedziska .

Sofik Nie wzięła bym tego wózka za darmo...

Wygląd to tylko kwestia gustu więc tu nie ma co komentować.

Gondola maleńka.
Składa się fatalnie.
Spacerówka nie wygodna, mała, z maleńka budka nie chroniącą przed niczym.

No ale ja jestem tradycjonalistką. Mam emmaljunge. Też się nie najlepiej składa, ale reszta bez zarzutów.

mamo helenki a czy mialas quinny ze takie negatywne opinie? ;-)

ja akurat mialam buzza
dwojka dzieci jezdzila w gondoli w calym zimowym opatrunku i bylo ok
gondole wpina sie w stelaz w sekunde

co do skladania to nie zgadzam sie ze sklada sie fatalnie
sklada sie najlepiej ze wszystkich wozkow jakie mialam
i rozklada tak samo!

budka akurat tez jest jedna z wiekszych w spacerowkach jakie widzialam :-p

siedzisko jest kubelkowe co jak dla mnie jest minusem , ale kazemu wg potrzeb
model 2007/08 ma tez inne siedzisko niz 2006 jaki ja mialam ale uwazam ze to nowe tez daje rade

wozek typowo miastowy, fajny dizajnersko i solidny mimo wszystko
dobry na wypad do sklepu, spacer po parku ale bez szalenstw po nierownych ulicach
emaljungi to rewelacyjne wozki ale wkurza mnie brak skretnosci

no i jest lekki!!! a dla mnie to byl priorytet

teraz ze spacerowek mam quinny speedi, jest duzo wieksza i ma rozkladane siedzisko a to bylo dla mnie priorytetem no i ekstremalnego x landera x1, ktory daje rade tak jak pierwszorzedne auto terenowe na wszystkich polach i lasach

Ja jeszcze pojadę pooglądać speedy'ego i buzza i ostatecznie zdecyduje, troszę w speedym nie podoba mi sie ze jest taki duzy ale autko mam nie najmniejsze więc zobacze i strasznie mi sie ta spacerowka wydaje duża.....do buzza można dokupić terenowe kółko jakby co , myśle ze model 2008 ma juz napewno pewne rzeczy poprawione. Podobno siedzonko wygodne. Ja będę mieć dziewczynkę więc one są zazwyczaj mniejsze i mam nadzieje ze trochę w gondolce pojeździ...dla mnie ważne jest to że przodem i tyłem można wozić w spacerówce. A składa się buzz rewelacja!!
Mnie osobiscie martwi tylko kołko z przodu ze moze nie dać rady.

reklama
Do góry