sugarspunsister
matka polka superstar
zadzwonilam , powiedzialam ze potrzebuje do jane energy i takowy wyslali, trzeba mozno go nagiac i jest gitara
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja moge ci krotko odpowiedziec na pytanie.Ja mam model 2006 , z 3 kolkami, ale kiedy wszedl 2008 zamowilam sobie w holandii jako czesc zamienna przednie dwa kolka.I powiem ci ze o wiele lepiej sie sprawuja jak dla mnie niz to pojedyncze.Wozek jest stabilniejszy i jak dziecko jest wieksze i tym samym ciezsze lepiej sie wozek prowadzi.Sprawdza si rowniez lepiej na nierownym, terenie i nie blokuje sie na sliskiej powierzni.Ja uzylam go tak naprawde pare razy bo moj maluch juz sie nie zabardzo miescil w spacerowce, ale wykorzystam go jeszcze dla drugiej dzidzi.Wiec polecam ci czterokolkowy.A ogolnie co do buzza to naprawde polecam,opinie sa podzielone ale ja jestem w tej czesci pozytywnej.Jednak zgadzam sie z sugar co do przeznaczenia wozka.Ja oceniam go ze swojego punktu widzenia,na moje potrzeby i warunki on sie sprawdzil.Wszystko zalezy rowniez od tego w jakich warunkach bedziesz uzywac.Jesli masz rowne chodniki polecam, jesli podruzujez samochodem czesto jak ja -polecam zwlaszcza z fotelikem maxi cosi, jesli lubisz chodzic po lasach alebo mieszkasz np na wsi - nie polecam - choc mnie sie sprawdil lecz ja bywam sporadycznie.Dla mnie wozek idealny ale zdecydowanie miejski.Mam nadzieje ze zrozumialam te moje wypociny bo chyba sama sie jakos zamotalam. hih pozdrawiam i zycze trafnego wyboru.witam mamusie i przyszle mamusie.wlasnie trafilam na ta stronke i temat bardzo mnie aktualnie interesujacy.jestem w 5 m. ciazy i z mezem szukamy wozeczka dla naszego szkrabka.wpadl nam w oko quinny buzz model z 2008 roku.widzielismy tutaj rozne opinie(za i przeciw) ale chyba dotyczace buzzow z 2006 lub 2007 roku.czy model tegoroczny jest cos poprawiony??i co mozecie nam doradzic w wyborze pomiedzy buzzem 3 kolkowym a 4 kolkowym (obydwa z 2008 roku).dziekujemy i pozdrawiamy.
co do mury wyrazilam swoje zdanie kilka postow wczesniej, dla mnie przerost formy nad trescia