reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
Buba, dziękuję Ci bardzo za rady, kupiliśmy już speedi i uważam, że był to super wybór. Co prawda golutki, nawet nie ma folii, nie wspominając o śpiworku, ale daliśmy 980 za nowy :) Noszę się teraz z zamiarem dokupienia śpiwora, ale sprzedawcy na allegro nie znają się na rzeczy i nie potrafią odpowiedzieć, czy będzie pasować kolorystycznie. Wózek mamy w kol. oceanic reflection a śpiwór wypatrzyłam taki MEGA PROMOCJA ORYGINALNY ŚPIWOREK QUINNY ZA159ZŁ (277530757) - Aukcje internetowe Allegro, jednak wydaje mi sie, że nie będzie pasować (sprzedawca nawet nie wie, jak nazywa się ten odcień). Może Ty doradzisz? :)

Fil Opisywalam te dwa wozki maclarena i quiny kilka stron wstecz.Maclaren ma duzo plastikow i krotki podnozek gdzie reguluje sie tylko miekka czesc.

Roksi Na wypadu do sklepu to owszem spoko wybor.Ale na wypady i wakacje mozesz sie poczuc rozczarowana majoc wczesniej doswiadczenie z mutsy.
lepiej dorzucic i kupic jane energy.
fIrma chicco robi raczej slabe wozki.onio nie sa producentem bo maja podwykonawcow.wiesz cicco robi od wacikow,smoczkow,kremow,ubranek po zabawki,wozki itp.Nie specjalizuje sie tylko w wozkach.....

Jola ten spiworek co pokazujesz jest dedykowany do wozka quinny formula i raczej z kolorem nie trafisz bo ten wyglada na blue mist reflection(taki blekitny zlamany w szary) no i jest troche krotszy a wsrodku ma polar zamiast oddychajacej bawelny i spandexu ktory nie przepuszcza wiatru.
no ale za to cena jest niezla.

Buba nie pamietam czy opisywałas tutaj wozkek Mutsy urban rider (tylko ten) , jak nie byłabym wdzieczna o rade :)
moj mąż zakochał się w nim, ale nie mamy mozliwosci go przetestowac
w sklepach czas oczekiwania na niego 3 miesiace :(

chyba wezmę czarny, ale jeszcze chodzi mi po głowie myśl uszycia śpiworka ze spandexu, bo polar mocno przewiewny jest

helo helo :) joole kup sobie ten spiworek, jest naprawde super...

buba moj wozeczek super sie sprawuje ale trafilam chyba na jakis wadliwy model, bude mi zmienili ale cos mi sie z haamulcem dzieje, ten u gory nie dziala wogole ale moze cos tam trzeba przykrecic a ten na dole roznie, czasem nie chce sie wogole wcisnac, czasem sie wciska ale blokuje tylko 1 kolo i wozek mi sie kreci.... wk...rwa mnie juz to troche,w styczniu pojade z nim i niech cos zrobia. Kupilam w koncu tez torbe :) ale srednio zadowolona jestem mimo ze jest oo niebo wygodniejsza od poprzedniej, wypadaja mi z niej rzeczy :)

o spiworku do speediego :), ostatnio sprzedawalam czarny za grosze...bo zmienilam kolor. Na allegro mozna juz kupic za ok 100zl. Sa naprawde super...

reklama
A ja ostatnio widziałam u nas w sklepie quinny :-) Wcześniej nie można było ich dostać i na oglądanie wózka jechałam aż 100km i wybór padł na casualplaya. Gdybym wiedziała, że quinny jest już u nas to pewnie jego bym kupiła ;-)

Do góry