reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
Buba, dziękuję Ci bardzo za rady, kupiliśmy już speedi i uważam, że był to super wybór. Co prawda golutki, nawet nie ma folii, nie wspominając o śpiworku, ale daliśmy 980 za nowy :) Noszę się teraz z zamiarem dokupienia śpiwora, ale sprzedawcy na allegro nie znają się na rzeczy i nie potrafią odpowiedzieć, czy będzie pasować kolorystycznie. Wózek mamy w kol. oceanic reflection a śpiwór wypatrzyłam taki MEGA PROMOCJA ORYGINALNY ŚPIWOREK QUINNY ZA159ZŁ (277530757) - Aukcje internetowe Allegro, jednak wydaje mi sie, że nie będzie pasować (sprzedawca nawet nie wie, jak nazywa się ten odcień). Może Ty doradzisz? :)

Fil Opisywalam te dwa wozki maclarena i quiny kilka stron wstecz.Maclaren ma duzo plastikow i krotki podnozek gdzie reguluje sie tylko miekka czesc.

Roksi Na wypadu do sklepu to owszem spoko wybor.Ale na wypady i wakacje mozesz sie poczuc rozczarowana majoc wczesniej doswiadczenie z mutsy.
lepiej dorzucic i kupic jane energy.
fIrma chicco robi raczej slabe wozki.onio nie sa producentem bo maja podwykonawcow.wiesz cicco robi od wacikow,smoczkow,kremow,ubranek po zabawki,wozki itp.Nie specjalizuje sie tylko w wozkach.....

Jola ten spiworek co pokazujesz jest dedykowany do wozka quinny formula i raczej z kolorem nie trafisz bo ten wyglada na blue mist reflection(taki blekitny zlamany w szary) no i jest troche krotszy a wsrodku ma polar zamiast oddychajacej bawelny i spandexu ktory nie przepuszcza wiatru.
no ale za to cena jest niezla.

Buba nie pamietam czy opisywałas tutaj wozkek Mutsy urban rider (tylko ten) , jak nie byłabym wdzieczna o rade :)
moj mąż zakochał się w nim, ale nie mamy mozliwosci go przetestowac
w sklepach czas oczekiwania na niego 3 miesiace :(

chyba wezmę czarny, ale jeszcze chodzi mi po głowie myśl uszycia śpiworka ze spandexu, bo polar mocno przewiewny jest

helo helo :) joole kup sobie ten spiworek, jest naprawde super...

buba moj wozeczek super sie sprawuje ale trafilam chyba na jakis wadliwy model, bude mi zmienili ale cos mi sie z haamulcem dzieje, ten u gory nie dziala wogole ale moze cos tam trzeba przykrecic a ten na dole roznie, czasem nie chce sie wogole wcisnac, czasem sie wciska ale blokuje tylko 1 kolo i wozek mi sie kreci.... wk...rwa mnie juz to troche,w styczniu pojade z nim i niech cos zrobia. Kupilam w koncu tez torbe :) ale srednio zadowolona jestem mimo ze jest oo niebo wygodniejsza od poprzedniej, wypadaja mi z niej rzeczy :)

o spiworku do speediego :), ostatnio sprzedawalam czarny za grosze...bo zmienilam kolor. Na allegro mozna juz kupic za ok 100zl. Sa naprawde super...

reklama
A ja ostatnio widziałam u nas w sklepie quinny :-) Wcześniej nie można było ich dostać i na oglądanie wózka jechałam aż 100km i wybór padł na casualplaya. Gdybym wiedziała, że quinny jest już u nas to pewnie jego bym kupiła ;-)

Do góry