reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Cena Emaliungi mnie też powaliła...

Moje Tygrysiątko skończyło 9 miesięcy. Zdecydowałam się jednak na Buzza, jutro ma przyjść. Jak się Tygrysiątku nie spodoba, to wymienię :-p

reklama
przyszedl moj wozek :), kurna wydaje mi sie jeszcze wiekszy niz w sklepie ale ladny jest, podoba mi sie juz caly :), wydaje mi sie ze jest cos innego z raczka niz w poprzednim ale pewna nie jestem bo sie za bardzo temu nie przygladalam wczesniej....w starym tez tak bylo ze raczke mozna bylo zablokowac na jakiej wysokosci sie chce? piekny piekny .... :D

Buba mam jeszcze jedno pytanie co do wózka Maclaren MX3. Czy ten pałąk, który jest z przodu w spacerówce można odczepiać, czy jest przymocowany na stałę? i czy cena 2.200,00 za wszystko tj. gondola, spacerówka, nosidło to dobra cena? taką cenę mam w sklepie a w internecie te ceny sa tylko minimalnie niższe. A może ja nie umiem szukać w tym internecie?

..:: BOBO W

Bieta Palak sie demontuje :tak: a cena z bobowozkow jest ok.jak namierze cos taniej to dam znaka.

Hannah Ciesze sie ze wozio Ci sie spodobal :tak: I powiem ci ze docenisz "wielkosc: speediego Tej zimy gdy inne maluszki poutykane beda jak sardynki Twoje dziecie niczym panisko w karecie bedzie smigac.No i fakt ze na wiosne sam juz bedzie maluch sobie do spacerowki wchodzil bo ma fajny podnozek :-) Ja tez na poczatku mialam ambiwalentny stosunek do speediego bo buzz byl mniejszy i zgrabniejszy ale jak pojezdzilam i porownalam to upewnilam sie ze jednak mnie intuicja nie zawiodla ;-) Moj ma teraz 18 miesiecy a w spidziaku spi z wyciagnietymi na prosto nozkami po 3 h w terenie mu sie zdarza.A ta regulacja tez jest w modelu 2006 ;-) Super sprawa bo nie jest sie ograniczonym.Ja zainwestowalam tez w torbe(oczywiscie blue lagoon i papilon co by miec na zmiane) I bardzo mi sie chwali ten zakup bo jest mega uzytaczna i praktyczna a powieszona na wozku nie wybija sie jako oddzielna czesc a raczej wyglada jak integralna czesc wozka no i wszystkie pierdki masz pod reka :tak:

Wstaw zdjeciowki!!...........konieczna........... trzeba opic ;-) zeby dobrze sluzyl :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

BUBA ja wlasnie nad torba myslalam ale jest piorunsko droga, nosze kuuupe swoich rzeczy wiec powiem ci ze mam z tym maly problem, chyba plecak sobie sprawie....mam jeszcze jedno pytanie co do pasow, no wiec jak poprzekladam je przez dziurki od spiworka to cos mi nie pasuje jakos, jakby odleglosci w spiworku sie nie zgadzaly, jak w kroku podciagne do odpowiedniej wysokosci to u gory musze pasy ktore sa w nizszej dziurce wlozyc do wyzszej i wychodzi mi za oparcie (nie wiem czy cos rozumiesz :))jutro na spokojnie jeszcze poogladam. Mialam duzo wotpliwosci co do trzymania ciepla przez spiworek ale dzisiaj po 8km spacerze rozwialy sie, wozeczek naprawde super sie prowadzi, do auta musze kolka sciagac ale to i tak mniej roboty niz poprzednio :) Maly dzisiaj juz opil razej orzygal na wstepie przy pierwszym podejsciu :)

Witam,witam
melduje sie! Wrocilam do "zywych" ;-)

Hannah No niestety troche na torbie przycinaja ale jest nie do zdarcia :tak: uzywam jej nie tylko do wozka i wiele przeszla a wciaz jak nowka.Plecak kupilam fajny Jansportu na podroze samolotowe i tez sie fajnie sprawdza no i kolorki mozna sobie podobne do wozia dobrac :-)Co do spiworka to kurcze nie pamietam czy mialam taki problem :sorry: ale wiem ze na maxa poluzowywalam paski boczne zeby bylo oki jak bedze miala chwile to sprawdze jak to jest dokladnie bo spiworka uzywam dopiero jak jest na minusie i tez potwierdzam ze cieplo trzyma. :tak: bo to jest wlasnie tak jak pisalam "jakosc a nie ilosc" ;-) co z tego ze polar czy futrzak w spiworku grubiutki jak przepuszcza wiatr i ciepelka nie trzyma.A tu cieniutki,marniutki spandex w quiniaku "czyni cuda" :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No ja tez sie melduje po czasie :), zdjec nie mam bo zabrali mi aparat, siostra poleciala do afryki i musialam sie poswiecic :).

Moje uwagi po tyg uzytkowania....najpierw minusy :) wnerwia mnie buda na maksa, sklada mi sie jak jade nawet po bruku, tylko do pewnego momenta ale wkurza mnie i tak :), poprzedni spiworek mial takie zaczepki do oparcia i dzieki temu nie zjezdzal, tu tego nie ma i zjezdza mi, chyba je doszyje :) bo wywijanie spiworka tez mnie wkurza :), wiaze sie to potem z pasami ktore ciagna wszystko na wszystkie strony, jak jest sam wlozony to pasy pasuja idealnie. Mialam problem z hamulcem, pierwsze ze jak chodze to do niego dobijam stopa lewa :), nie pytajcie jak to robie bo samej wydaje mi sie to niemozliwe :), teraz juz lepiej jest :), i druga rzecz jak zablokuje kola i odblokuje to musze najpierw troszke w tyl cofnac a potem dopiero do przodu bo kola sa jakby przyblokowane. No i to co pisalam, juz widze pierwsze ryski :(, znaczek na raczce juz zaczyna sie scierac, od kurtki chyba, mam hopla na punkcie dbalosci o jakikolwiek sprzet i troche mnie serce boli :). Co do plusow, jest niesamowicie komfortowy w prowadzeniu i wogole manewrowaniu nim, latwiusko sie go prowadzi, maly ma chyba wygodnie bo praktycznie spi non stop :), troche mu chyba smutno tylem do mamy bo jak sie tylko pokaze to smieje sie cala buzia, tak to pogadalismy se troche i porobilismy smieszne miny, w sumie bardziej smutno chyba mnie :). Super jest dopasowany ten pas w kroku, jak jest w odpowiednim mejscu to i dupka jest w odpowiednim miejscu, w poprzedmin wozku maly mi zjezdzal i byl kregoslupem na zgieciu co nie bardzo mi sie podobalo. Spiworek jak mowilam jest super ale material w tym jest inny od tego czarnego ktory mialam, wiele przyjemniejszy :). No ogolnie gdybym miala jeszcze raz kupowac kupilabym go znow :). Czuje sie z nim taka elegacka dama :), chyba te brazy i beze tak mnie nastrajaja :). Ach jeszcze jedno, nie miesci mi sie do bagaznika, musze kola sciagac niestey ale wale to, jak opanuje skladanie to bedzie w porzadalu :)

Mam jeszcze jedno pytanie ogolnie, moze glupie ale ja poczatkujaca spacerowa mama, jak dziecko powinno miec mocno zapiete pasy, wolalabym luzniej ale wtedy nic nie trzyma tego w kroku i zjezdza, z drugiej storny maly chce sie podnosic a wtedy go pasy trzymaja i tak bidnie ciegnie ta glowke...

Do góry