reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Własnie ten spiworek mi sie najbardziej podoba, ale nie miałam mozliwosci wybrania go do mojego wozka...
Ale mysle ze ten turkusowy (capri) tez bedzie pasował...
Super Synke sie w tym wozeczku prezentuje i ma sliczne IMIE ;-)jezeli Marcel to jego imie :confused:

Jak tylko przyjdzie wozio a mysle ze w tym tygodniu to zrobie fotki jak wyglada :-D

reklama
Własnie ten spiworek mi sie najbardziej podoba, ale nie miałam mozliwosci wybrania go do mojego wozka...
Ale mysle ze ten turkusowy (capri) tez bedzie pasował...
Super Synke sie w tym wozeczku prezentuje i ma sliczne IMIE ;-)jezeli Marcel to jego imie :confused:

Jak tylko przyjdzie wozio a mysle ze w tym tygodniu to zrobie fotki jak wyglada :-D

Wydaje mi sie ze turkusowy bedzie o wiele bardziej pasowal do czarnego wozka niz ten moj bo on jest brazowo-zollty,wiec braz i czarny to nie bardzo.

Dzieki,tak synek ma na imie Marcel:-)

gastone fajny kolor jane chodz ja jednak obstaawialam ze zdecydujesz sie na speedziaka...
i co zadna z Was nie napisze co mysli o tym wozku co dalam??ponawiam prosbe jeszcze raz...
Graco Leisure AirPlus Travel System BN on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 01-Mar-09 11:01:54 GMT)
ono nie ma obrotowego kola przedniego i to jest problem dla mnie bo w sumie nie bardzo wiem jak taki wozio sie bedzie prowadzil...
Sofik gdzie jestes?buzz przyszedl??jak sie cujesz??
Pawimi a ja nie widziaalm na Twoim profilu zdjeci z auto show:crazy:

hih a wlasnie sie zdecydowalam na jane.Jak dla mnie nie ma porownania.Po pierwsze oparcie- w speedi jest pochylone i zeby bylo w pozycji pionowej trzeba uzyc paska dodatkowo.Po drugie siedzisko o wiele plytsze i moj synus nie siedzi na nim tak komfortowo jak w jane.po trzecie wykonanie i jakosc materialu nie podlaga dyskusj jak dla mnie.w jane wszystko jest mieciutkie a dzieco sie zatapia.Po czwarte wizualnei jane ja dla mnie o wiele ladniejszy,kolorystyka super.Daszek ma bardz obserna, zakrywa polowe dziecka.Jest lekki, zwrotny i super sie prowadzi.
Jedyny minus to to ze nie jest maly po zlozeniu, ale akurat to mi nie przeszkada bomam vana gdie wszystko sie miesci.:-):-)
Wiec wygral jane bez cienia watpliwosci.Nie ma jak to przymierzyc dziecko i sprawdzic wszystkie mozliwosci.:tak:

Gastone ile wazy ten jane i czy on ma to obrotowe kolo przednie??i co ci sie nie podobalo w jane bo nie pamietam??
Karolina ile juz uzytkujesz buzza??
Wozek wazy jakies9 kilo, jest bardzo lekki ale jak juz powiedzilalam duzy po zlozeniu, wiec jesli posiadaszmale auto ti raczej odpada.Jedyne co mi sie nie podoba i mnie niepokoi to hamulec, ale jestem w stanie przymknac oko bo inne rzeczy go przycmiewaja.Kolo ma obrotowe o 360 stopni z mozliwoscia blokowania.Wszytkie kola pompowane.(na zdjeciu masz jak wyglada po zlozeniu)

a nie wiem czy chce wyjsc bo na kilka dni przed samym porodem to dziecko sie raczej juz wycisza i uspakaja :) bokser jakis pewnie bedzie albo pilkarz bo kopacz ha ha

hehe u mnie bylo inacej, moje dzieco na porodowce jeszcze dawal takiego czadu ze ie zbor poloznych zebral zeby ogldac ktg! No i juz tak zostalo.Moje dziecko jak to kolo w wozku obraca sie o 360 stopni caly dzien.:-)

No i na oniec.W niedziele jade po wozek! Hurrrrrrrrrrraaaaa!!!!

Karolina super sie twoj buzz prezentuje chyba sobie sprawie taki sam jak bede miec drugiego bobasa...bo sie okaze w pon-wt czy w ogole w ciazy jestem...ale ja glupia jestem ze juz wozka szukam;-( dziewczyny mam takiego dola ze masakra;-(

gastone...faktycznie jane jest duzy po zlozeniu,ale jak ja bym sie zdecydowalam na niego to maly bagaznik nie bylby przeszkoda bo auto moznabybylo zmienic heheh...mysle o zmianie auta albo na jakas terenowke albo na combi:-)bo planuje miec jeszzce 2dzieci wiec wieksze auto konieczne...kolorek super wybralas to jest jedyny kolor ktory mi sie w jane podoba;-)no i waga rewelacja..ile dalas za swoj??i te zdjecia to ten towj tak??i on ma dodatkowo gondole lub fotelik??bo pisalas ze sprzedaja je w kompletach...

hih a wlasnie sie zdecydowalam na jane.Jak dla mnie nie ma porownania.Po pierwsze oparcie- w speedi jest pochylone i zeby bylo w pozycji pionowej trzeba uzyc paska dodatkowo.Po drugie siedzisko o wiele plytsze i moj synus nie siedzi na nim tak komfortowo jak w jane.po trzecie wykonanie i jakosc materialu nie podlaga dyskusj jak dla mnie.w jane wszystko jest mieciutkie a dzieco sie zatapia.Po czwarte wizualnei jane ja dla mnie o wiele ladniejszy,kolorystyka super.Daszek ma bardz obserna, zakrywa polowe dziecka.Jest lekki, zwrotny i super sie prowadzi.
Jedyny minus to to ze nie jest maly po zlozeniu, ale akurat to mi nie przeszkada bomam vana gdie wszystko sie miesci.:-):-)
Wiec wygral jane bez cienia watpliwosci.Nie ma jak to przymierzyc dziecko i sprawdzic wszystkie mozliwosci.:tak:

Wozek wazy jakies9 kilo, jest bardzo lekki ale jak juz powiedzilalam duzy po zlozeniu, wiec jesli posiadaszmale auto ti raczej odpada.Jedyne co mi sie nie podoba i mnie niepokoi to hamulec, ale jestem w stanie przymknac oko bo inne rzeczy go przycmiewaja.Kolo ma obrotowe o 360 stopni z mozliwoscia blokowania.Wszytkie kola pompowane.(na zdjeciu masz jak wyglada po zlozeniu)

hehe u mnie bylo inacej, moje dzieco na porodowce jeszcze dawal takiego czadu ze ie zbor poloznych zebral zeby ogldac ktg! No i juz tak zostalo.Moje dziecko jak to kolo w wozku obraca sie o 360 stopni caly dzien.:-)

No i na oniec.W niedziele jade po wozek! Hurrrrrrrrrrraaaaa!!!!
A tu cie mam .:) Ty to masz naprawde manie wozkowa, chociaz ja tez sie przyznaje ze lubie sobie ogladac wozeczki. Pamietasz, pisalam na innym watku ze rozgladam sie za jakims malym ,lekkim wozkiem typu Zapp ale na razie rezygnuje. Jestem z mojej MURY zadowolona. Na razie....;-)
Widze ze tu wiecej wozkowych maniaczek :-)

Karolina super sie twoj buzz prezentuje chyba sobie sprawie taki sam jak bede miec drugiego bobasa...bo sie okaze w pon-wt czy w ogole w ciazy jestem...ale ja glupia jestem ze juz wozka szukam;-( dziewczyny mam takiego dola ze masakra;-(

Nie przejmuj sie ja tez szukalam zanim jeszcez wiedzialam ze jestem w ciazy :-) I jak do tej pory to Buzz jest moim 3 wozkiem,bo jak bylam w 4 miesiacu to kupilam Mutsy ,ale po 2 miesiacach stwierdzilam ze jednak mi sie nie podoba sprzedalam go i kupilam Speediego , no a teraz Buzz i mysle ze przy nim juz zostane bo maz mnie chyba "zabije" jak bym znowu zmienila :-):-) chce tylko na lato kupic mala parasolke. Zastanawialam sie naz Quinny Zapp,ale on nie ma rozkladanego oparcia do spania :baffled:

Co wy sadzicie o Quinny Zapp ???

Ja to sobie tez bralam pod uwage Mura ale za niska jestem :-(

A buzz jest idelany dla mnie i dla mojego M;-)

ja nigdy nie byłam maniaczka wozków ale ten watek mnie wciaga i wiaga az moj m sie boji :-D

Quinny Zapp nawet mi sie podoba... ale nic wiecje nie moge na jego temat powiedziec

reklama
karolina a jakiego Mutsy mialas??i dobra jestes ze w 4mcu kupilas i zanim sie dziecko urodzilo juz sprzedalas;-) ja tez ci nie powiem nic o zappie bo nie znam ale Twoj maly bedzie pewnie latem chcial spac na spacerach wiec w takim wozku bedzie mu zle...

Do góry