hih a wlasnie sie zdecydowalam na jane.Jak dla mnie nie ma porownania.Po pierwsze oparcie- w speedi jest pochylone i zeby bylo w pozycji pionowej trzeba uzyc paska dodatkowo.Po drugie siedzisko o wiele plytsze i moj synus nie siedzi na nim tak komfortowo jak w jane.po trzecie wykonanie i jakosc materialu nie podlaga dyskusj jak dla mnie.w jane wszystko jest mieciutkie a dzieco sie zatapia.Po czwarte wizualnei jane ja dla mnie o wiele ladniejszy,kolorystyka super.Daszek ma bardz obserna, zakrywa polowe dziecka.Jest lekki, zwrotny i super sie prowadzi.
Jedyny minus to to ze nie jest maly po zlozeniu, ale akurat to mi nie przeszkada bomam vana gdie wszystko sie miesci.:-):-)
Wiec wygral jane bez cienia watpliwosci.Nie ma jak to przymierzyc dziecko i sprawdzic wszystkie mozliwosci.
Wozek wazy jakies9 kilo, jest bardzo lekki ale jak juz powiedzilalam duzy po zlozeniu, wiec jesli posiadaszmale auto ti raczej odpada.Jedyne co mi sie nie podoba i mnie niepokoi to hamulec, ale jestem w stanie przymknac oko bo inne rzeczy go przycmiewaja.Kolo ma obrotowe o 360 stopni z mozliwoscia blokowania.Wszytkie kola pompowane.(na zdjeciu masz jak wyglada po zlozeniu)
hehe u mnie bylo inacej, moje dzieco na porodowce jeszcze dawal takiego czadu ze ie zbor poloznych zebral zeby ogldac ktg! No i juz tak zostalo.Moje dziecko jak to kolo w wozku obraca sie o 360 stopni caly dzien.:-)
No i na oniec.W niedziele jade po wozek! Hurrrrrrrrrrraaaaa!!!!