reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

moja spi w łóżeczku - czasami rano biorę ją do łózka jak mąż idzie do pracy... wtedy sobie we dwie w wielkim łóżku śpimy :)

reklama
no wiecie a mi tego brakuje czasem...nawet myslalam ze nam wprowadze taki rytual ze spimy razem jak ona ma drzemke od 10 do 11...sama nie wiem...choc tak jak pisze Reni lepiej jest jak spi caly czas w lozeczku moze jak podrosnie do nie bedzie sie do nas cisnac w nocy:)

a tak wogole to moja znow spi juz prawie godzine:)

Lilith moja śpi już ponad 2 (prawie 3)... nie wiem co ją tak natchnęło :). A ja głupia zamiast przygotować się do jutrzejszej rozmowy kwalifikacyjnej lub posprzątać w chacie (do małej przyjedzie na ten czas jutro teściowa) to siedze na necie...ech.

Oj Reni ja tez tak mam...moja juz sie obudzila na jedzonko troche sie pobawilysmy i juz powoli robis ie senna :)

No to się macie fajnie z tym spaniem. U nas już nie jest tak fajnie jak kiedyś. Teraz Ania budzi się o 6 lub 7 rano i nie chce dalej spać. Potem często męczy się do 10 zanim uśnie znowu i przeważnie krótko śpi. Dzisiaj jednak chyba nadrabia niewyspanie, bo śpi już ponad 2h, a to u niej ostatnio niespotykane :)

Trini moja normalnie budzi sie 6-7 i idzie spac kolo 10 czyli np jak dzis 9.45 i spi rowniutka godzinke od czasu jak zasnie.potem robi znow drzemke kolo12 ale krotsza a potem kolo 14 godzinna czasem moze wiecej. no i potem tak dalej...wiec np rano jest wypoczeta i dlatego dopiero idzie spac kolo 10 a nie co godzinke 2 :)

KATE KOCHANIUTKA DZIEKUJE WLASNIE CZYTAM BO WCZESNIE NIE MIALAM CZASU :(

MOJ JAK BYL GRZECZNY CALY DZIEN TO ODSTAWIL KONCERT NA WIECZOR 2 GODZ SIE DARL AZ MAZ GO USPAL BO JA JUZ NIE MIALAM SILY

reklama
a mój jest ostatnio kochanym dzieckiem :D
budzi się o 6:00 i idzie spać juz około 8 - 9 godzinki i tak co dwie godzinki - i nawet dużo nie marudzi. Ciekawa jestem jak długo taki stan się utrzyma??? ;D

Do góry