reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
LiLITH ja juz dawno sie tego pozbyłam bo moja wyglądała jak jakiś pokurcz z tą wkładka po prostu za duza do niej i nad morze czyli trzy tyg. temu jechałam juz bez.

kurcze, a ja nie wiedziałam że to się ściąga ::) ale blondynka ze mnie ;) W takim wypadku ja też juz sciągne, bo już sie przymierzałam do kupna nowego fotelika. oj głupia ja, glupia ;)

moj sie troche uspokoil juz teraz w ciagu dnia klade sie kolo niego w naszym lozku gadam i glaskam po nosku i zasypia a wieczorkiem na raczkach ale spoko bo juz (narazie) nie placze

ale najwazniejsze maly nie moze byl bardzo zmeczony jak zaczyna choc troszke marudzic to juz smokol i nyny

a ja wczoraj napisalam Wam dluuuga odpowiedz i mi komp padl, wrrr. Nie mialam juz czasu pisac jeszcze raz. Generalnie postanowilam mala usypiac tak, zeby nie plakala, chocby to mialo oznaczac rece. Cgodzi mi o to, zeby nauczyla sie, ze spanie nie musi sie laczyc z placzem :)
To wracam do nauki! Pa ;)

a+t no to mamy podobne klimaty z tym płaczem :mad: Na szczęście moja zasypia od razu przy piersi.
A ty się ucz pilnie jak Mickiewicz w Wilnie ;D

abryz - i ta lalka nie ważyła na pewno ponad 9 kg :D :D :D. Mnie najbardziej boli kregosłup jak wkładam MIrka do łóżeczka ( jest to najgorsza pozycja dla kręgosłupa - ukłon z ciężarkiem 9 kg - lub 10 kg ???)

reklama
Hejka,
Dziewczyny, ile w Waszych miastach płaci się opiekunce (ja mieszkam w Olsztynie)? Jutro spotykam się z kandydatką (nr 1, hihi) i nie wiem, jak tu w ogóle gadać. To się jakoś za godzinę płaci? Ta laska ma swoją 1,5 roczną córkę, myślicie, że da radę z dwójką dzieci?Plus tej kobitki jest taki, że mieszka w bloku obok :)
Pozdrawiam i z góry dzięki za info

Do góry