reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

ten co byl na zdjeciu u Alusi w paszczęce to NUK starlight czy jakos tak. Mamy tez jeden z tej nowej kolekcji "rose & blue" - taki "nocny", czyli bez tego dinksa z przodu, zeby dziecko sobie nie wyciagnelo przez sen. Tez jest fajny. Wszystkie wyprofilowane i silikonowe.

reklama
no ale ja się tak zastanawiam, czy to że tak bardo się przyciska, wręcz odciska, że aż buźka cała czerwona się robi, nie oznacza, że trzeba kupić trochę większy smoczek? żeby ta gumka była większa...

Ola_o , moja tego nuka ma odkąd skończyła tydz (oczywiście nie cały czas ten sam tylko już drugi) i odciska jej sie od początku więc to chyba nie dlatego że za mały... On jest od 0 do 3msc, więc w sumie można już zacząć myśleć o większym. Weronika nie lubi tych smoków z aventu, nie umie sobie chwycić zaraz wypluwa, za to nuk jest ok!

moj w nocy budzi sie na karmienie i zasypa bez problemu sam a dzien to roznie jak sie wybawi na maxa ito sam, ale jak niebardzo to raczki niestety ;)

moj ciagnie tylko aventu smaczka tych profilowanych nie chce wogole pluje

ewe to my jak rodzina jak mieszkam/mieszkalam no i bedziemy mieszkac jak wrocimy w Rudzie Śląskiej hehe swoj do swego ciagnie i wyobraz sobie ze mam tu kolezanke ktora mieszkala w Tychach ;D ;D ;D

reklama
Jakub spał od 22 do 6. Pojadł i nadal śpi. A ja nie wiem, co z sobą zrobić, bo się wyspałam, a chłopaki dalej garują. Poczytałam, ale coś ostatnio oczy mnie bolą i za długo nie mogę. W telewizji nudy, a na bb pustki. Chyba poukładam pasjanse ;)

Do góry