reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
Na ciasto nie mam weny, ale wczoraj im zrobiłam dwie odjazdowe sałatki, więc mają czym się zapchać ;D

no ale to ciasto to mialo byc na nude ;D , ale jak sa salatki to faktycznie nie mozesz ich za bardzo rozpieszczac, a poza tym jedziecie do tesciów ;D A tak serio to mi samej by sie nie chciało piec, tak sobie palnęłam bo wiem ,że z Ciebie taka prawdziwa Kobieta Pracująca - Matka Polka :)

odnośnie ciast
a ja ostatnio poszłam z siostrą do sklepi - pooglądałyśmy różne fajne ciasta w torebkach do pieczenia - stałyśmy tam ze 20 minut i gadałyśy, które by było fajne i smaczne i które byśmy upiekły - na koniec zwyciężyło lenistwo i nic nie kupiłyśmy ;D ;D ;D ;D ;D
ja też podziwiam abryz

ale wy jesteście zdolne, ja to za bardzo nie wiem jak to się dzieje że ciasto rosnie i ma kolory i smaki ......... ::) wogóle się nie orientuję ;)

chciałam się pochwalić za moje dziecko nauczyło się zasupiac w wózku (co prawda z mega husianiem - ale zawsze to lepiej huciać w wózku niż na rączakch). jeszcze tylk opo powrocie z Rabki czekają nas przenosiny do łożeczka - oj ciężko będzie :mad:

gratulacje gluszek - moja za to znow wraca do hustania - na szczescie mamy lozeczko na plozach. Niestety ostatnio w ogole spi strasznie niespokojnie. Co sobie smoczka wypluje to kweka (a wypluwa co 3 min hehe). Nic nie moge zrobic nawet jak spi - zonk :( W nocy tez z 4-5 razy trzeba do niej pofiurac titka wsadzic :(

a jesli chodzi o abryz - to ona chyba zna jakies czary czy co, ktore wydluzaja czas i jej doba ma conajmniej 30 h ;) Tez nie wiem jak ona to wszystko robi i jeszcze sobie stwierdzi, ze sie nudzi hehe. ABRYZULA - JESTES WIELKA!!!

reklama
Cały czas jadę na dopalaczach zarekwirowanych uczniom ;D ;D ;D
Żartowałam, mam po prostu za krótki łańcuch, żeby wychodzić z domu ;)

Do góry