reklama
kADE DZIECKO JEST INNE I TYLKO POZAZDROSCIC TYM KTORE,MAJA ANIOLKI DZIECI I BARDZO MALO PLACZA.
Ja starm sie pilnowac godzin,ale w sumie wahaja sie one rowniez,mniej wiecej jest systematycznie karmienie co 3,5-4h,zabawa 2h,sen od 20min-2h.Wczoraj w nocy bylo ja ciezko uspic,ale sumiennie jak palkala bralak ja na rece aby sie uspokoila i zaraz spowrotem do lozeczka trwalo to 40min,wiec nie tak jeszcze zle.Byla zmeczona,ale wlaczyla ze snem
A ile na raz wasze dzieci pija z butli?????Moja nawiecej zje 150ml
Ja starm sie pilnowac godzin,ale w sumie wahaja sie one rowniez,mniej wiecej jest systematycznie karmienie co 3,5-4h,zabawa 2h,sen od 20min-2h.Wczoraj w nocy bylo ja ciezko uspic,ale sumiennie jak palkala bralak ja na rece aby sie uspokoila i zaraz spowrotem do lozeczka trwalo to 40min,wiec nie tak jeszcze zle.Byla zmeczona,ale wlaczyla ze snem
A ile na raz wasze dzieci pija z butli?????Moja nawiecej zje 150ml
Moja zawsze po 150 ml teraz.chyba od 8 tyg tyle wypija.a co do snu gluszek to wlasnie roznie!zalezy ile sie bawila wczesniej i jakie miala bodzce! ale norme calego dnia policze! wsumie to jak zlicze dzienna norme wychodzi kolo 13-14 godzin(zdaza sie ze miala po 9) i to jest liczone cale 24 godz.zjada okolo 660-780 ml mleka i od 150-400 ml herbatki.zalezy od dnia.
ale wiecie co ja mam straszny problem odkad sa te nowe posilki....bo ona teraz zjadla przecier i chciala isc spac polozylam ja to prawie zasnela potem zachcialo jej sie jednak bawic a teraz placze jednak o mleko
znow sie nie udalo!
aha zauwazylam tez ze moja czasem przebudzi sie ze snu po 30 minutach i jak szybko przyjde i widze ze dalej jej sie chce spac to potrzepie nia troszke (jak na tej plycie- zeby lekko glowka sie trzasla) i w momencie dalej usypia bo tak to jest nie dospana i marudzi
ale wiecie co ja mam straszny problem odkad sa te nowe posilki....bo ona teraz zjadla przecier i chciala isc spac polozylam ja to prawie zasnela potem zachcialo jej sie jednak bawic a teraz placze jednak o mleko
aha zauwazylam tez ze moja czasem przebudzi sie ze snu po 30 minutach i jak szybko przyjde i widze ze dalej jej sie chce spac to potrzepie nia troszke (jak na tej plycie- zeby lekko glowka sie trzasla) i w momencie dalej usypia bo tak to jest nie dospana i marudzi
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
moja jest spokojna i płacze tylko jak jej sie zdazy kolka i zeby dac mamie znac ze pora na papu.
a ostatnio bije rekordy w spaniu dziś od 22do 9.30 i od 10do 13 i teraz od 15 juz śpi
a ostatnio bije rekordy w spaniu dziś od 22do 9.30 i od 10do 13 i teraz od 15 juz śpi
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
ale spioszek...
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
u nas leje od tygodnia dzisiaj tvn 24 podaje relacje z mojej mieściny.
reklama
heksa ciebie to się nie pytałam spryciulo ;D ;D ;D bo wiem że twoja dzidzia to śpioszek. jeszcze się kompleksów nabawie. jak sobie policzyłam to mi wychodzi że mała śpi około 13-14 godzin na dobę. Czyli chyba jest ładnie, nie?
Podziel się: