reklama
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
Kurcze- nie zadzroszcze wam a raczej waszym dzieciaczkom
bidulki. Prosze je po pupkach ucalowac od cioci Basi to natychmiast przejdzie
Gluszek- ja tez uzywam tamponow ale na szczescie w tym sklepie mieli podpaski (bo dla odmiany pewnie kierowcom te rzeczy sie przydaja
)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Gluszek- ja tez uzywam tamponow ale na szczescie w tym sklepie mieli podpaski (bo dla odmiany pewnie kierowcom te rzeczy sie przydaja
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Lilith, nie mozemy sie bawic we trojke, bo Tomek jest caly dzien w pracy. Wychodzi o 9, wraca o 20, a ostatnio o 23. Porazka na maxa. Nie dosc, ze nasze malzenstwo i milosc istnieje tylko na papierku, to jeszcze on z dzieckiem w ogole nie przebywa. Ostatnio jak byl chory i tydzien siedzial w domu, to sie polepszylo miedzy nimi, ale teraz ona go w ogole nie lubi. Dzis rano nawet jesc od niego nie chciala brac, tylko ja musialam przyjsc bo byl ryk na cale osiedle. To samo z zabawa, braniem na rece i wszystkim innym. ZONK
A+T to wiesz...to tak jak u nas kiedys bylo jak Jacek tyle w robocie siedzial.pisalam wam wtedy ze mialam przerabane bo do niego na rece nie chciala ani nic.bo sie go odzwyczaila....
szczerze to przerabana sytuacja....bo moj tez sie wtedy nie chcial zajmowac i to dlatego wlasnie ze Judi chciala tylko mnie...
ale jak tylko troche mniej zaczol pracowac albo bywac w domu to odrazu sie polepszylo.na poczatku owszem bylo ciezko ale jak widac teraz jest super!
no ale nie wiem jak to wyglada u Tomek bo moze jakby byl choc na weekend dlugo z wami to by wystarczylo.i nie musi sie nia zajmowac tylko teraz chociaz uczestniczyc.
szczerze to przerabana sytuacja....bo moj tez sie wtedy nie chcial zajmowac i to dlatego wlasnie ze Judi chciala tylko mnie...
ale jak tylko troche mniej zaczol pracowac albo bywac w domu to odrazu sie polepszylo.na poczatku owszem bylo ciezko ale jak widac teraz jest super!
no ale nie wiem jak to wyglada u Tomek bo moze jakby byl choc na weekend dlugo z wami to by wystarczylo.i nie musi sie nia zajmowac tylko teraz chociaz uczestniczyc.
basiek, ciekawe do czego się im przydają ;-)
a+t - na pewno Aluni przejdzie niedługo i zauważy że ma też tatę
u nas jeszcze nie jest tak źle - jak wychodzę z pokoju to się krzywi i najchętniej biegłaby za mną - ale jak tata ją czymś zajmie to nie ma tragedii, dopóki znowu jej nie wejdę w pole widzenia, wtedy znowu marudzenie
taki czas widocznie
a+t - na pewno Aluni przejdzie niedługo i zauważy że ma też tatę
u nas jeszcze nie jest tak źle - jak wychodzę z pokoju to się krzywi i najchętniej biegłaby za mną - ale jak tata ją czymś zajmie to nie ma tragedii, dopóki znowu jej nie wejdę w pole widzenia, wtedy znowu marudzenie
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
reklama
Podziel się: