reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

Dziewczny chce kupic Marcinowi jakies szampon do włosów bo płyn do kąpieli dostał kiedys wiec teraz uzywam. Ale mimo tego płynu myje go mydłem. Tez tak robicie?????

reklama
Ja kacpra też myję mydłem a włoski myję szpompnem Johnson's Baby No more tears, jak mu myłam włoski mydłem to miał ciemeniuchę.

ja myje Nivea ale dopiero od niedawna.jak narazie nic nie marudzi i nie ma wysypek ale zobaczymy.

a czy wasze dzieci tez maja taki jakby lupiez? normalnie Judi czasem ma jakby kurz we wlosach i nie mam pojecia z czego.skore na glowie ma ladna i nie ma zadnego syfu....sama juz nie wiem.czasem wiem ze ma z chrupek czy chleba ale tak to nie mam pojecia...

Ja mam wszystko z Nivea od urodzenia i jest w porządku. Mydełko, płyn do kąpieli, oliwkę w żelu. Ale ostatnio kupiłam jej pierwszy szampon z Ziajki, bo ładnie pachniał i jest bardzo fajny.:tak:

reklama
Do góry