reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a my od urodzenia uzywamy tylko mydełko bambino do kompieli i do włosków i nic wiecej zadnych kremów czy kosmetyków zerooo uwazam im mniej tym lepiej.
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
My do kapieli i szampon z johnsona lawendowy. I oliwka tez
no Heksa akurat zależy
ja mam szampon Oliatum. A mydło teraz miam Bioderma, a przedtem SVR TOPIALYSE, ADERMA EXOMEGA i jest ok. Balsam do ciała też mam z tych serii. I jeden zestaw kosztuje 100 zł. Także moje dziecko ma drozesz kosmetyki niz ja.
ja mam szampon Oliatum. A mydło teraz miam Bioderma, a przedtem SVR TOPIALYSE, ADERMA EXOMEGA i jest ok. Balsam do ciała też mam z tych serii. I jeden zestaw kosztuje 100 zł. Także moje dziecko ma drozesz kosmetyki niz ja.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
głuszek ja pisze o sobie i moja niunia nie ma alergi wiadomo ze całkiem co innego gdy tak jak Twoja marynia od początku ma problemy alergiczne to siła wyzsza.
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
A ja kupuję Ani za każdym razem inną serię - najpierw Nivea, potem Hipp, Johnsona Lawendowe, a teraz Natura czy jakoś tak Johnsona. Zawsze wszystko było ok.
reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
dziewczyny jakie polecacie pieluszki w polsce ??
aa i jakie mleko bo tego co ja uzywam to nie ma, probowalam NAN bo wiem ze w Polsce tez jest ale moj nie chce go pic
aa i jakie mleko bo tego co ja uzywam to nie ma, probowalam NAN bo wiem ze w Polsce tez jest ale moj nie chce go pic
Podziel się: