reklama
Qzwa!! Fuck! Nigdy wiecej huggiesow Wczesniej uzywalismy Rosmana 4 i byly idealne ale ostatnio w niedziele maz musial kupic w Auhanie bo rossman nie czynny i kupil to gowno. Najdrozsze a moim zdaniem najgorsze!! Co rano mam dziecko cale obrane co wczesniej juz dawnooo sie nie zdazalo. Masakra! Nie wiem czy one sa jakies za duze czy poprostu maja jakies te sciagacze takie do dupy bo bokami wsio wylazi Staram sie go dobrze opinac jak zakladam a to potem sie tak rozbebesza cale i lata mu Ale juz pamietam ze wczesniej na te mniejsze tez nazekalam! Poprostu sie dla Alka nie nadaja no!
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
angie o rany to nieźle musi dawać Alek czadu z tą kupą bo my cały czas używamy Huggies i dla nas są ok :-) Teraz mamy rozmiar 4.
My używamy Pampersy- mieliśmy ich używać tylko na początku, a potem zmienić na Rossmanowskie, ale tak się do nich przyzwyczailiśmy, że już innych nie chcemy- tym bardziej, że mają po bokach ten strecz i nie cisną Polę w brzuszek jak chodzi, siedzi, czy raczkuje. No i ogromny plus to, to, że się je łatwiej zapina z tym streczem, bo przecież tak się małpeczka wierci na przewijaku, że makabra. Używamy 4+
kasiak-l
MAJOWA MAMA 2006
My też używamy Pampersów ze streczem też z przyzwyczajenia, ale teraz się zamotałam i kupiłam normalne na rzepę i JUlka dostała na boczku uczulenia wygląda to jak kaszka wszyscy mówią że z tego zapięcia, smaruję sudocreamem jak nie przejdzie jej do jutra albo chociaż nie zblaknie ide do lekarza:-(
Abryz bordowe rossmany Góra!!!;-) :-) A moze dla chlopcow sa lepsze takie? Bo my dlugo bylismy na pampersach dopiero na 4 przezucilismy sie na rossmana ale pamietam ze czesto mialismy jakies jazdy z pampami a to przesikane a to przesrane po pachy a tu sie to zadko zdaza i dzis kupilismy mu mega pake chociaz huggisow pol stoi...moze jakos sie tak zuzyje jak bede wiedziala ze mu zakladam na krutko napewno nie na noc
Kasiak - WYWALAJ te pampersy - mi lekarz mówił że bardzo duzo dzieci jest uczulone na te nowe papmersy z gumką. coś tam dodali i mnóstwo dzieci trafia teraz do niego z wyspką - Marysia moment dostała po nich wyspki - po tych bez gumki było ok.
My teraz uzywamy Bella Happy bo sa w sumie najtańsze i najmnije wg mnie plastikowe ale nie jestem aż tak bardzo z nich zadowlona. Ale Marsi nie odparzają wiec ich nie zmieniam na razie.
My teraz uzywamy Bella Happy bo sa w sumie najtańsze i najmnije wg mnie plastikowe ale nie jestem aż tak bardzo z nich zadowlona. Ale Marsi nie odparzają wiec ich nie zmieniam na razie.
reklama
Podziel się: