reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

A JA PRZY OBCINANIU KOZYSTAM Z POMOCY DRUGIEJ CZYLI KTOS DAJE JEJ BUTLE Z JEDZENIEM A JAK ONA JE TO JA OBCINAM WSZYSTKO CO ZDĄZE:-D

Oliveczka co do mycia to bardzo wazne bo nie tylko kal sie tam zbiera ale jeszcze inne resztki plynów i połozna pokazywala mi aby namoczyc rąbek wacika w letniej wodzie i delikatnie przecierac mi było wygodnie takimi szpatułkami dla niemowląt. Powodzenia.

reklama
A ja właśnie miałam się pytać o te paznokcie :tak: Ja juz na śpiąco nie obcinam, ale zaraz jak wstanie (jeszcze jest zaspana ;-)) i biorę ją na kolana i wydaję dziwne dźwięki, żeby ją zainteresować :-) Zazwyczaj mi się udaje, ale nie lubię tego robić.

Trini to jest taka wada łózeczka :baffled: na jakiś forum kiedyś wyczytałam że właśnie one farbują ...:dry:

trini współczuje a dopiero teraz zauwazylas ze farbuje??
sprobuj złozyc reklamacje przeciez mozna przez to duzo rzeczy zniszczyc :szok: :szok: :szok:

ja mam pytanie co do kupek ile Wasze dzieci robia dziennie kupek bo moj od kiedy chodzi non stop "oczywiscie za raczke bo sie boi puscic" :tak: robi nawet 7 !!!!!!!!!! dziennie normalnie az ide mu zbadac czy nie ma jakiegos wirusa mam nadzieje ze nie,
i ze to tylko jelitka musza sie przystosowac do zmiany....

Jak zaczela calkiem sama chodzic to okolo 3-4 ale takich malych poprostu a nie jak dawniej jedna wielka rano:)
Ale mis ie wydaje ze to tez dlatego ze dostala mimo tej alergi nowe papu...i ona wsumie ciagle cos je.

reklama
Do góry