reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

o kurcze Trini. To kiszka z tym lozeczkiem. Powinnas pojsc i rozmowic sie ze sprzedawca:wściekła/y: i zlozyc reklamacje. A do tego czasu moge Ci pozyczyc swoje turystyczne.

reklama
Pewnie Wasze pociechy korzystaja juz z nocnika. Ja chce kupic młodemu nie wiem czy to dobry czas bo opinie sa różne. Co wy o tym sadzicie? Podoba mi sie ten grający z fischer price.
Doradzcie coś;-)

mój najlepiej sra siedząc w foteliku do jedzenia w kuchni :tak::tak::tak: - chyba tam muszę wyciąć dziurkę i będę mieć przewoźną kuwetę :-D

I@nkamy mamy taki zwykły nocnik z kaczuszką :-) Wiem ze słyszenia, że te grające są bardzo wkurzające. Pamiętam jak a+t+? mówiła, że musieli wymontować grajek, bo jak zrobiła Ala kupę to zanim przy niej wszystko zrobiła to nocnik dalej grał i był denerwujący :tak:

jeśli chodzi o paznokcie - obcinam co drugi dzień taką mała obcinaczką bo ma cieniutkie ostrza - nie wiem jak można takie małe paznokietki obcinać tymi niby nożyczkami dla niemowląt :baffled: one są takie grube, że do moich paznokci się nie nadają - przeważnie Weronika się nie wyrywa, ale jak zaczyna się wkurzać to jej mówię "zpbacz co mam, co mama robi" i tak mi zagląda przezs palce śmiesznie :tak:
kupy robi przeważnie 1-2 dziennie - i też uwielbia robić w foteliku przy jedzeniu, szczególnie jak my jemy obiad ;-) efekty zapachowe są super :-D
nocnik już kupiliśmy, też taki zwykły, bez żadnych "rozpraszaczy uwagi" - na razie raz siusiu na niego zrobiła, opiekunka ją uczy :tak:
a z łóżeczkiem nie mam takiego problemu - ale to musiał Ci się trini trafić jakiś wadliwy egzemplarz - przecież tak nie powinno być, żeby farba schodziła :confused:

kurcze a ja od kwietnia na miesiąc bede miec opiekunke bo moja mama idze na operacje kolana brrrrr juz sie boje jescze sie z nią nie widzałam musze sie z nią umówic

reklama
Dziewczyny dzieki za opinie o nocniku. No i namieszałyście mi w głowie i nie wiem czy kupowac ten grający wkońcu to troche kasy. Mozę kupie zwykły???

Do góry