reklama
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
moja jak sie porzadnie skupi z rana na nocniczku to 1 a jak jej ktos przeszkodzi i jej sie zwieracz zatnie to potem musi dorobic
czasami jej sie zdraza 3 ale rzadko (doslownie i w przenosni )
czasami jej sie zdraza 3 ale rzadko (doslownie i w przenosni )
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ewe no to mnie pocieszyłaś :-(
kasiaczek już wcześniej farbowało :-( Nie wiem czy jest sens składać reklamację... :-( Musiałabym oddać łóżeczko i gdzie Ania będzie spała? Najwyżej mogę zadzwonić do producenta i ochrzanić na czym świat stoi, albo do ochrony praw konsumenta czy coś w tym stylu
kasiaczek już wcześniej farbowało :-( Nie wiem czy jest sens składać reklamację... :-( Musiałabym oddać łóżeczko i gdzie Ania będzie spała? Najwyżej mogę zadzwonić do producenta i ochrzanić na czym świat stoi, albo do ochrony praw konsumenta czy coś w tym stylu
Tez mam Teak drewexu i nie farbuje
Moj to zawsze miał mega szybka przemiane i robi najmniej 2 a najwiecej to i 6 kup dziennie a najczesciej jest tak ze poprostu po kazdym jedzeniu robi... kupy sa normalne nie zadkie...poprostu tak ma. Smiejemy sie ze ma układ pokarmowy prosty...wchodzi jednym koncem i od razu wychodzi drugim ;-) No i jak to dziecko moze byc grube A najgorsze jest to ze czasem robi w trakcie jedzenia i musze go przewinac bo nie chce dalej jesc
Moj to zawsze miał mega szybka przemiane i robi najmniej 2 a najwiecej to i 6 kup dziennie a najczesciej jest tak ze poprostu po kazdym jedzeniu robi... kupy sa normalne nie zadkie...poprostu tak ma. Smiejemy sie ze ma układ pokarmowy prosty...wchodzi jednym koncem i od razu wychodzi drugim ;-) No i jak to dziecko moze byc grube A najgorsze jest to ze czasem robi w trakcie jedzenia i musze go przewinac bo nie chce dalej jesc
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Trini my też mamy łóżeczko w kolorze teak (firmy Klupś) i nie farbuje. A jakiej Ty masz firmy?
Właściwie kiedy ono farbuje? Jak je myjesz?
Angie, ale wygodny! Nie chce dalej jeść?
Jak Ania zrobi i jej nie wywącham to czasem tak jakiś czas chodzi i nie protestuje. Ania robi max. 1 kupkę dziennie i to raczej twardawą (czasem robi tą kupkę na 2-3 raty)
Właściwie kiedy ono farbuje? Jak je myjesz?
Angie, ale wygodny! Nie chce dalej jeść?
Jak Ania zrobi i jej nie wywącham to czasem tak jakiś czas chodzi i nie protestuje. Ania robi max. 1 kupkę dziennie i to raczej twardawą (czasem robi tą kupkę na 2-3 raty)
Do ilu stopni na minusie wychodzicie na spacery? Ja tak do minus 5 jak nie wieje i nie sypie bo sama jestem zmarzlak i jak mi jest tak zimno to wydaje mi sie ze dziecko zamarza normalnie:sick: Dzis miałam isc na spacerek a tu minus 8 i jeszcze sypac zaczeło bleee...psa z domu bym nie wygoniła chyba choc nie posiadam;-) brrr...a myslałam ze juz bedzie wiosna:-(
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Angie kurcze naprawdę u was tak zimno?? My byłyśmy dzisiaj z Anią 2 godziny na spacerze, bo u nas +7 stopni i nawet świeciło słoneczko. Tylko rano trochę padał deszcz.
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
mandarynka ja też mam z firmy Klupś :-( A farbuje jak Ania je ślini i gryzie, jak dotyka spoconymi rączkami, albo jak śpi przy samych szczebelkach to potem łebek ma cały pomarańczowy
Podziel się: