reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
moja jak sie porzadnie skupi z rana na nocniczku to 1 a jak jej ktos przeszkodzi i jej sie zwieracz zatnie to potem musi dorobic :D:-D :-D :-D
czasami jej sie zdraza 3 ale rzadko (doslownie i w przenosni :-p )

ewe no to mnie pocieszyłaś :-(
kasiaczek już wcześniej farbowało :-( Nie wiem czy jest sens składać reklamację... :-( Musiałabym oddać łóżeczko i gdzie Ania będzie spała? Najwyżej mogę zadzwonić do producenta i ochrzanić na czym świat stoi, albo do ochrony praw konsumenta czy coś w tym stylu :dry:

Tez mam Teak drewexu i nie farbuje:eek:
Moj to zawsze miał mega szybka przemiane i robi najmniej 2 a najwiecej to i 6 kup dziennie a najczesciej jest tak ze poprostu po kazdym jedzeniu robi... kupy sa normalne nie zadkie...poprostu tak ma. Smiejemy sie ze ma układ pokarmowy prosty...wchodzi jednym koncem i od razu wychodzi drugim:baffled: ;-) No i jak to dziecko moze byc grube:confused: A najgorsze jest to ze czasem robi w trakcie jedzenia i musze go przewinac bo nie chce dalej jesc:tak:

Trini my też mamy łóżeczko w kolorze teak (firmy Klupś) i nie farbuje. A jakiej Ty masz firmy?
Właściwie kiedy ono farbuje? Jak je myjesz?
Angie, ale wygodny! Nie chce dalej jeść?
Jak Ania zrobi i jej nie wywącham to czasem tak jakiś czas chodzi i nie protestuje. Ania robi max. 1 kupkę dziennie i to raczej twardawą (czasem robi tą kupkę na 2-3 raty)

Do ilu stopni na minusie wychodzicie na spacery? Ja tak do minus 5 jak nie wieje i nie sypie bo sama jestem zmarzlak i jak mi jest tak zimno to wydaje mi sie ze dziecko zamarza normalnie:sick: Dzis miałam isc na spacerek a tu minus 8 i jeszcze sypac zaczeło bleee...psa z domu bym nie wygoniła chyba choc nie posiadam;-) brrr...a myslałam ze juz bedzie wiosna:-(

Angie kurcze naprawdę u was tak zimno?? My byłyśmy dzisiaj z Anią 2 godziny na spacerze, bo u nas +7 stopni i nawet świeciło słoneczko. Tylko rano trochę padał deszcz.

reklama
mandarynka ja też mam z firmy Klupś :-( A farbuje jak Ania je ślini i gryzie, jak dotyka spoconymi rączkami, albo jak śpi przy samych szczebelkach to potem łebek ma cały pomarańczowy :wściekła/y:

Do góry