reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

sprowadzane z USA i taniej?? to jak ty to sprowadzasz??
ja mama straszny deylemat jesli chodzi o fotelik nie wiem co robic jaki kupiwac czy sie kierowac a w sklepie nie poytzfia mi doradzic bo - maja tylko jeden model takie za 160 zl!! musze wybrac sie gdzies dalej!!!

reklama
kurcze, to mnie troche zmarwilyscie :-(
Weronika ma takie długie nogi, że już opiera je o tylne oparcie - i to tak właściwie podgięte mieć musi bo inaczej w ogóle się nie mieści :-(
no i myślałam żeby już kupić fotelik taki "przodem" - ale teraz się zastanawiam, co tu zrobić :confused:

My kupilismy Maxi Cosi Priori i mam nadzieje ze sie sprawdzi.Co prawda Judi miescis ie w starym ale jest wkask i krzyk jak jest zapinana i za chiny nie da sie oprzec....

Lilith na pewno się sprawdzi. My tez go mamy!!!!! A jaki macie kolor.
Abryz, Ola ja też wożę małą przodem a jest przeciez najmłodsza tutaj.:zawstydzona/y:

Dziewczyny ktore woza tylem!!! powiedzcie jak mam tak zamontowac fotelik?????bo niby tak jakby to normalnie robic prtzez baze to czy ja wiem zeby to bylo takie bezpieczne???!! mam nadzieje ze ktoras z was mnie poratuje:(

lilith niestety Ci nie pomogę...Kiniuśka jeździ przodem,bo fotelik,który mamy nie daje sie przypiąc tyłem (pasy są za krótkie) ale pamiętam,ze jak zdawałam na studia to mąż przypiął Ewulkę(miała niecały rok)właśnie tyłem wtym foteliku,bo zamontował ją z przodu tak jak trzeba było,nie wiem jak się montuje Twój fotelik lilith,ale mój pas przechodzi przez tył fotelika i tą platformę na której jest zamontowany,też nigdy mi się to jakieś super stabilne nie wydawało,ale wydaje się bezpieczne zwłaszcza,ze ma swoje pasy

reklama
Do góry