reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

Ewe moja też tak ma. Przyłazi za mną do kuchni i wspina sie na meble tak jak pisała Trini boję sie o nią bo też mamy kafelki a juz jednego sińca ma.

reklama
a mój sie znęca i ciagle sie drze że chce chodzić za rączki. :-(
Zamówiłam mu dzisiaj chodzik - popychacz - oto on -może da mi troche żyć jak sobie z nim pospaceruje
moz-screenshot.jpg
pchacz2cz0.jpg

A u nas porażka, dałam Amelkę dzisiaj pierwszy raz mojemu tacie na 3 godziny :eek: boszeeee ale ona się podobno darła. Non stop przez pół godziny a potem z przerwami, ogólnie zasneła z tego płaczu i jeszcze przez sen się zanosiła :no: . Teraz w domu mam przekichane, dziewczyny ona się boi że ją zostawię, jak tylko znikam jej z pola widzenia od razu jest wrzask na cały dom.
Dziewczyny co ja mam zrobić ? Mam tu pytanie w szczególności do Maxin bo wiem że ma doświadczenie w opiece nad dziećmi:happy: . Naprawdę proszę o poradę ....

kurcze, ewe, to naprawdę ciężka sytuacja... nie wiem co Ci poradzić, moja córcia nie płacze jak ją zostawiam, może dlatego, że już się trochę przyzwyczaiła, że idę do pracy i wracam :confused: a może Amelka ma ten "kryzys 8 miesiąca" że tylko mama i nikt inny?

Gosiek fajny ten pchacz, ale nie mogę wejść na stronę. Please Umieść jeszcze raz linka. :tak:

LINKI MUSZĄ MIEĆ Z PRZODU : url w kwadratowym nawiasie , a z tyłu /url w kwadratowym nawiasie.:-)

EWe
ciężka sprawa:baffled: Może zacznij zostawiać ją stopniowo- najpierw na pół godzinki, czy nawet mniej i zwiększaj ilość czasu to Amelka się przyzwyczai:confused:

Kasiunka - już daję - wtedy wkleiłam tylko fotkę
http://www.allegro.pl/item154266784_chodzik_pchacz_edukacyjny_chicco_od_ss.html

reklama
Do góry