a+t my mamy często ten problem i jeśli ci mopgę pomóc ott napisze co my stosujemy:tormentiolkrochmalczęste wietrzenie!!!!!!! (leży z gołą pupą nawet 2 godziny)sudokrem jak już się podgoiCzarwnica w tych chrupaczkach jest gluten.!!!!!!!!!! Takze uważaj . Moze to wyjść nawet po kliku miesiacach. Gluten sie podaje dopiero po 10 mieisacu życia. Moze powodowac celiakię która właśnie nie objawia sie od razu!!!!!
reklama
Mandarynka, u nas jest tak:
ok. 6.30 cycek, w ciągu dnia 120 mleka modyfikowanego, lub mojego oraz pół obiadku, soczek albo herbatka
jak wracam z pracy od razu cycek o 15.30, potem deserek o 16.30-17, potem czasem jeszcze cycek ok. 18
o 19 -19.20 kaszka 210ml
i potem w nocy 23, 2-3, czasem o 5 cycek
a+t my mieliśmy taką specjalną maść robioną w aptece - super była
ok. 6.30 cycek, w ciągu dnia 120 mleka modyfikowanego, lub mojego oraz pół obiadku, soczek albo herbatka
jak wracam z pracy od razu cycek o 15.30, potem deserek o 16.30-17, potem czasem jeszcze cycek ok. 18
o 19 -19.20 kaszka 210ml
i potem w nocy 23, 2-3, czasem o 5 cycek
a+t my mieliśmy taką specjalną maść robioną w aptece - super była
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a+t+? Ania często ma odparzoną pupkę, chociaż ostatnio jakoś się unormowało. Cały czas zasypuję jej pudrem, a jak ma mocno to pomaga też mąka ziemniaczana.
A ja mam do was pytanie odnośnie tego ile wasze dzieciaczki śpią w dzień?
A ja mam do was pytanie odnośnie tego ile wasze dzieciaczki śpią w dzień?
Zazwyczaj moja spi 10-12 a potem róznie albo 14-15 albo od 15-16 albo 16-17. Staram sie welimionowac trzecia drzemkę dlatego tak różnie mi spi po południu. CZasem i 1,5 godizny pośpi popołudniu. A idzie spać około 19.30, 20.00 i wstaje o 8.00 A je o 24 i okolo 4-5
reklama
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Kurcze - bardzo różnie karmicie swoje dzieci.
Ania w ogóle nie je w nocy (9-10 godzin) i dlatego się martwię czy nie je za mało.
Ania w ogóle nie je w nocy (9-10 godzin) i dlatego się martwię czy nie je za mało.
Podziel się: