pisalam zeby sprawdzic szyjke trzeba zrobic usg dopochwowe bo na fotelu moze nie dojrzec dokladnie...a szyjka moze otwierac sie od wewnatrz czego na pewno na fotelu gin nie zobaczy a na usg przez brzuch tez nie. wejdz na watek poronienia i zobaczysz ile dziewczyn bylo badanych ginekologicznie i z szyjka bylo wszystko ok na usg przez brzuch tez ok a pare dni pozniej rodzily dzieci przedwczesnie... nie chce straszyc bo moze nic nie jest groznego ale ja swoje przeszlam sporo dziewczyn spotkalam i naczytalam sie ich histroii i teraz wiem ze jak cos mnnie bedzie niepokoic to jade do lekarza lub na pogotowie bez wzgledu na marudzenie lekarzy... dzis moze byc ok a jutro juz nie.
jezu 35 kg wazysz... strasznie malo dzieci tyle waza ale nie dorosle osoby i to jeszcze w ciazy... to ile wazylas przed ciaza :-O
kurcze cos mi sie wydaje ze to prowokacja... zakladasz kilka watkow o dziwnych tematach... jakos mi to podpada
jezu 35 kg wazysz... strasznie malo dzieci tyle waza ale nie dorosle osoby i to jeszcze w ciazy... to ile wazylas przed ciaza :-O
kurcze cos mi sie wydaje ze to prowokacja... zakladasz kilka watkow o dziwnych tematach... jakos mi to podpada
Ostatnia edycja: